Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban: in democratie, partidul care castiga alegerile da premier

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: in democratie, partidul care castiga alegerile da premier

Ludovic Orban este convins ca presedintele Klaus Iohannis va desemna partidul care obtine cele mai m. continuă pe România Liberă

ORBAN: in toate democratiile, partidul care castiga alegerile este primul care desemneaza premier

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca regula in democratie este ca partidul care obtine cele mai multe voturi in urma scrutinului parlamentar sa fie cel care propune premierul, iar acesta din urma are sarcina de a forma o majoritate care sa voteze in Parlament guvernul pe care il propune, relateaza news. ro.

Ludovic Orban, mesaj catre adversarii politici: Premierul e dat de partidul care castiga. Ce procent estimeaza ca va obtine PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ludovic Orban a anuntat ca legea care prevede redeschiderea pietelor a fost atacata la CCR de catre Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta, potrivit News.

Ludovic Orban: PSD inseamna saracie, coruptie, abuz Despre atacurile USR la adresa liberalilor: Oricine da in PNL, indirect, face un serviciu social-democratilor

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca PNL nu va face nicio intelegere cu social-democratii deoarece PSD inseamna saracie, coruptie, abuz, lipsa de democratie. in rest, dupa alegerile.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

LUDOVIC ORBAN: Posibilii parteneri ai PNL sunt USR, PMP, UDMR

USR, PMP si UDMR sunt posibilii parteneri ai PNL pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 6 decembrie, insa abia dupa aflarea rezultatelor se va sti care sunt posibilitatile, a declarat premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, joi seara la B1TV, precizand ca liberalii exclud din start orice fel de colaborare cu PSD, scrie News.

Ludovic Orban: Singura decizie clara pe care am luat-o e de a nu purta niciun dialog cu PSD si de a tine acest partid in afara Puterii, in urmatorii 4 ani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca este absolut exclus ca liberalii sa negocieze cu PSD, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. intrebat daca PNL e dispus sa renunte la anumite.

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

Mihai Tudose: Ludovic Orban nu a aflat ca n-o sa mai fie. Mai are 2-3 saptamani in functie

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose l-a avertizat, duminica, pe premierul Ludovic Orban, ca mai are doua-trei saptamani ca prim-ministru si a atacat PRO Romania, afirmand ca un vot in favoarea acestei formatiuni la alegerile din 6 decembrie este, de fapt, un vot pentru PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )