Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti acasa de Paste! Nu vom avea suficiente resurse umane

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti acasa de Paste! Nu vom avea suficiente resurse umane

Ludovic Orban a facut si el un apel catre romanii din diaspora, sa nu se intoarca acasa de Paste, pentru ca in tara nu exista suficiente resurse umane in cazul in care numarul celor bolnavi ar creste. continuă pe Antena3

Orban, apel catre romanii din diaspora sa nu vina acasa de Paste: Nu vom avea suficiente resurse

Premierul Ludovic Orban face un apel la responsabilitate si spune ca autoritatile nu vor putea gestiona situatia daca virusul se va raspandi rapid in Romania. Daca va creste numarul celor in carantina la 70-80-100 de mii va fi extrem de dificil, pentru ca nu vom avea suficiente resurse umane, a spus acesta.

Ludovic Orban, catre romanii din strainatate: Unde exista risc de contaminare cu COVID, trebuie precautie. Nimeni nu zice sa nu vina acasa de Paste, dar pun in pericol familia si prietenii

Premierul interimar Ludov Orban atrage atentia ca, in contextul exinderii epidemiei de coronavirus in Europa, romanii care vin acasa de peste hotare in vacanta de Paste si-ar putea pune familiile in.

Mic indreptar turistic pentru romanii din Diaspora care se intorc in tara de Sarbatorile Pascale

CORONAVIRUS |Adrian Streinu-Cercel, mesaj pentru romanii care vor sa vina de Paste in tara: Daca nu au o nevoie anume sa vina, sa nu vina

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, le-a transmis romanilor din diaspora ca, daca nu au o nevoie anume sa vina acasa in perioada Pastelui, sa.

Ludovic Orban, aventura ca in filme. Cum a sarit de la balconul iubitei sale

Despre viata personala a politicienilor romani s-a tot scris, dar nu totdeauna aacestia au dorit sa se afle detalii intime, personale si au evitat sa vorbeasca, lucru care nu l-a definit pe fostul premier Ludovic Orban, acesta povestind despre perioada in care era un tanar indragostit. Ludovic Orban, aventura ca in filme Undeva, prin 2010, .

LUDOVIC ORBAN DESPRE SORINA PINTEA: Orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functie

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi seara la un post de televiziune ca orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functia pe care o ocupa, facand referire la cazul Sorinei Pintea.

Kelemen Hunor anunta ca participa la condultarile convocate de Ludovic Orban: Cea mai apropiata data cand pot fi organizate alegerile locale este 24 mai

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca va participa la consultarile convocate de premierul interimar, Ludovic Orban, in cadrul carora ar urma sa se stabileasca data alegerilor locale. Kelemen sustine .

Ludovic Orban e ironic la adresa parlamentarilor: Se vede ca au obosit

Ludovic Orban a ironizat nehotararea de care au dat dovada parlamentarii la audierile ministrilor.

Consultari la Palatul Victoria, privind alegerile locale. Ludovic Orban convoaca liderii partidelor parlamentare

Ludovic Orban a transmis vineri invitatii tuturor liderilor de partide parlamentare, chemandu-i pe aceasta cale la consultari pentru stabilirea datei alegerilor locale.

Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Florin Citu, desemnat de seful statului sa formeze un nou guvern, transmite investitorilor un semnal de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )