Libnet.ro
UNICEF

09:47

Ludovic Orban, aventura ca in filme. Cum a sarit de la balconul iubitei sale

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, aventura ca in filme. Cum a sarit de la balconul iubitei sale

Despre viata personala a politicienilor romani s-a tot scris, dar nu totdeauna aacestia au dorit sa se afle detalii intime, personale si au evitat sa vorbeasca, lucru care nu l-a definit pe fostul premier Ludovic Orban, acesta povestind despre perioada in care era un tanar indragostit. Ludovic Orban, aventura ca in filme Undeva, prin 2010, . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Nicusor Dan are 99 la suta sanse de a castiga Primaria Capitalei

Ludovic Orban a declarat duminica seara, la B1 TV ca Nicusor Dan are 99 la suta sanse de a castiga P.

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

Ludovic Orban: Statul trebuie sa asigure rezerve de vaccinuri (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a subliniat ca statul roman trebuie sa asigure rezerve de vaccinuri, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului. Am avut o dezbatere pe.

Ludovic Orban exclude desfiintarea SIIJ prin OUG: Putem sa ne angajam raspunderea sau sa sustinem proiectul de lege initiat de PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, seful PNL, a reiterat ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie face parte din programul liberal de guvernare, dar a exclus o eventuala ordonanta de urgenta pentru.

Ce spune Ludovic Orban despre vaccinarea obligatorie

Prea159;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii sunt de acord an principiu sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parinapoundilor an vederea vaccinarii copiilor.

Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

PNL va discuta cu formatiunile politice si cu grupurile parlamentare, pentru a incerca sa formeze o majoritate in Parlamentul Romaniei, a precizat premierul interimar Ludovic Orban, in conditiile in care.

Ludovic Orban: Exista multe stiri false despre Covid-19, populatia sa ia in seama doar informatii oficiale (VIDEO)

Premierul interimar al Romaniei, Ludovic Orban, face un apel la calm in problema coronavirusului. Invitat la emisiunea Dosar de Politician, realizata de Silviu Manastire, prim-ministrul atrage atentia ca.

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )