Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in. continuă pe B1

Ludovic Orban in conflict cu Gabriela Firea pe tema Salii Polivalente

Premierul Ludovic Orban da vina pe managementul catastrofal de la primaria Capitalei pentru faptul ca nu a fost construita o sala polivalenta in Bucuresti. El o acuza pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca vrea sa faca sala prin Compania Nationala de Investitii, desi Bucurestiul este cel mai bogat oras din tara si si-ar putea permite sa sustina investitia.

Concedierile in randul bugetarilor au inceput deja! Anuntul facut de Ludovic Orban

Concedierile in randul bugetarilor au inceput deja! Prim-ministrul Ludovic Orban anunta ca, prin comasarea ministerelor, o parte importanta din angajati vor ramane pe dinafara. Acestia se vor putea.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Ludovic Orban: Orice demers impotriva Guvernului Maia Sandu ridica semne de intrebare privind traiectoria europeana a Republicii Moldova

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca in functie de rezultatul motiunii de cenzura initiate la adresa Guvernului Maia Sandu va fi luata o decizie privitoare la atitudinea fata de noile autoritati de.

Ludovic Orban nu da inapoi: Dezbaterea e o tema falsa. Iohannis va castiga la o diferenta foarte mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat. Mai mult, acesta a declarat ca invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila e o tema falsa.

Ludovic Orban: Sincer, chestiunea aceasta cu dezbaterea mi se pare o tema secundara. Presedintele este si va fi intr-un dialog permanent cu romanii

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat marti ca o dezbatere intre candidatii la prezidentiale este o chestiune secundara in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a raspuns intotdeauna.

Ludovic Orban: PSD inca nu a suferit infrangerea decisiva. Este nevoie de mobilizarea oricarui roman de buna-credinta

Liderul PNL Ludovic Orban a facut apel la romani, cerandu-le sa se prezinte la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru a asigura victoria presedintelui Klaus Iohannis. Orban a.

Ludovic Orban anunta o reusita ISTORICA dupa statisticile BEC privind votul

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea .

Ludovic Orban: Vom solicita BEC suplimentarea birourilor electorale ale sectiilor de votare

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul va solicita Biroului Electoral Central o decizie care sa permita asigurarea numarului de membri in birourile electorale ale sectiilor de votare in cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )