Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban anunta o reusita ISTORICA dupa statisticile BEC privind votul

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban anunta o reusita ISTORICA dupa statisticile BEC privind votul

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea . continuă pe România Liberă

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Ludovic Orban anunta ca Adriana Cotel, numita de Sorina Pintea manager la Fundeni in ultima zi de mandat, va fi schimbata din functie. Si conducerea CNAS va fi schimbata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, raspunzand intrebarii unui jurnalist, ca Adriana Cotel va fi schimbata din functia de manager al Institutului Fundeni. Cotel a fost numita manager la Fundeni de Sorina Pintea luni, in ultima zi de mandat a fostului ministru. Ludovic Orban a lasat sa se inteleaga ca si conducerea Casei de Asigurari de Sanatate va fi schimbata: Sigur ca da, a raspuns Orban, intrebat daca va schimba conducerile Institutului Fundeni si a CNAS.

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat.

Ludovic Orban anunta ca ia in calcul demilitarizarea Institutului Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca ia in calcul demilitarizarea Institutului Cantacuzino, in cazul in care evaluarile arata ca militarizarea nu a produs efectele asteptate.

LUDOVIC ORBAN: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte produse din carne de porc in UE

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana din cauza ca Ministerul Agriculturii nu a respectat planul privind combaterea pestei porcine africane pe care si l-a asumat in fata oficialilor Comisiei Europene.

Ludovic Orban anunta schimbari majore la conducerile CNAS si la Spitalul Fundeni

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Probleme la inlocuirea si suplimentarea delegatilor din sectiile de votare. Premierul Ludovic Orban reclama viteza foarte lenta de reactie a BEC (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, acuza lentoarea cu care Biroul Electoral Central reactioneaza in inlocuirea de delegati de la sectiile de votare, respectiv in suplimentarea lor, avand in vedere numarul.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )