Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban, aproape de o decizie majora. O demite din functie

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, aproape de o decizie majora. O demite din functie

Undeva pe la jumatatea lunii iulie, inceputul lunii august, Guvernul Orban, prin vocea Ministrului Educatiei, anunta ca se vor achizitiona numarul necesar de tablete pentru toti elevii din Romania, pentru a putea face orele online, odata cu inceperea anului scolar 2020-2021. Din pacate realitatea este cu totul alta. Ludovic Orban, aproape de o decizie majora . continuă pe Playtech

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca starea de alerta va fi prelungita din data de 15 septembrie (VIDEO)

Starea de alerta va fi prelungita din data de 15 septembrie. Anuntul a fost facut de premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a mentionat ca va fi adoptata o Hotarare de Guvern in acest sens. Actul normativ va.

Ludovic Orban: Redeschiderea restarurantelor este o necesitate din punct de vedere economic pentru ca altfel riscam sa-i falimentam pe multi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca redeschiderea restaurantelor este extrem de importanta pentru ca altfel, multe afaceri din acest sector ar risca sa in.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

Cine ar putea fi noul premier al Romaniei. El l-ar putea inlocui pe Ludovic Orban

Cutremur pe scena politica din Romania, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban ar urma sa fie inlocuit. Iata cine va fi noul premier! Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Cine ar putea fi noul premier Scena politica din Romania, zguduita puternic! Dupa ce PSD a decis sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, .

LUDOVIC ORBAN: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, astazi, nemultumirea cu privire la modul in care s-au derulat o serie de proceduri de licitatie, precum cea pentru tablete destinate elevilor.

LUDOVIC ORBAN: Personalitatea romaneasca distincta este conturata de tot ce a creat limba nationala, de-a lungul istoriei

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis, astazi, cu ocazia Zilei Limbii Romane, ca limba nationala a creat personalitatea distincta romaneasca, iar o limba bogata, care sa exprime toate nuantele simtirii si gandirii, nu poate fi insusita decat prin lectura.

LUDOVIC ORBAN: Daca va fi necesar, voi face remaniere

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu are de gand sa faca o remaniere guvernamentala, dar ca va proceda la o remaniere daca va fi cazul. in privinta celor trei ministri din cabinetul sau care candideaza la alegerile locale, primul ministru sustine ca Marcel Vela nu va accepta postul de consilier local si ca are deja inlocuitori pentru ministrul Dezvoltarii si cel al Mediului, de victoria carora in alegerile locale este sigur.

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului.

Ludovic Orban, acuzat de PSD Teleorman ca inaugureaza obiective realizate in timpul guvernarii PSD

Organizatia judeteana Teleorman a Partidului Social Democrat PSD) l-a acuzat pe Ludovic Orban ca a efectuat, astazi, o vizita electorala in judet, ocazie cu care ar fi inaugurat mai multe obiective realizate in timpul guvernarii PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )