Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Pop si a lui Razvan Cuc. Cum au fost caracterizati cei doi ministri ai PSD de catre liderul PNL

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Pop si a lui Razvan Cuc. Cum au fost caracterizati cei doi ministri ai PSD de catre liderul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a lansat intr-un atac foarte dur la adresa mai multor demnitari din Guvernul Tudose, fiind luati la tinta in special ministrii de la Educatie si Transporturi, Liviu Pop, respectiv Razvan Cuc. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Pop si Razvan Cuc. Cum au fost caracterizati cei doi ministri ai PSD de liderul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a lansat intr-un atac foarte dur la adresa mai multor demnitari din Guvernul Tudose, fiind luati la tinta ministrii de de la Educatie si Transporturi, Liviu Pop, respectiv Razvan Cuc.

Ludovic Orban, atac dur la PSD: Avem de-a face cu o banda de hoti si de tepari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac la adresa PSD si a Guvernului condus de Mihai Tudose, in discursul sustinut sambata la Consiliul National al partidului. Orban a spus ca PNL trebuie sa declanseze un razboi total impotriva PSD - o banda de hoti, de incompetenti, de tepari, de oameni certati cu bunul simt si cu legea.

VIDEO Ludovic Orban, atac la Victor Ciorbea: Sluga care sterge pantofii PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, sambata, pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, afirmand ca acesta este sluga care sterge pantofii PSD.

Ludovic Orban despre PSD: Avem de-a face cu o banda de hoti si de tepari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac la adresa PSD si a Guvernului condus de Mihai Tudose, in discursul sustinut sambata la Consiliul National al partidului. Orban a spus ca PNL trebuie sa declanseze un razboi total impotriva PSD - o banda de hoti, de incompetenti, de tepari, de oameni certati cu bunul simt si cu legea, potrivit News. ro.

Deputat PNL, atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. VIDEO

Invitata la emisiunea La Ordinea Zilei,deputatul PNL, Carmen Harau a atacat dur guvernul lui MihaiTudose din cauza supraaccizei la carburanti. Domniile lor gasesc tot felul de.

Ministrul Educatiei a comis-o din nou. Liviu Pop, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, asa cum ne-a obisnuit, a mai comis o gafa. De aceasta data, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Liviu Pop se teme pentru functia sa: Acesta s-ar putea sa fie ultimul meu discurs, ca ministru al Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, in cadrul unei dezbateri la care au participat mai multi profesori, ca, in medie, in Romania, mandatul unui ministru al Educatiei este de sase luni.

Ziua si gafa ministrului Educatiei: Liviu Pop, profesor de matematica, pus in incurcatura de un calcul simplu

Ziua si gafa ministrului Educatiei. Liviu Pop a iesit in evideta printr-o noua confuzie. Aflet intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, ministrul a declarat ca elevii de liceu di.

Gafa lui Liviu Pop, de Ziua Educatiei. Ministrul Educatiei, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a comis o noua gafa, joi, chiar de Ziua Educatiei. intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, seful de la Educatie, care este si profesor de.

Ziua si gafa lui Liviu Pop. Profesor de Matematica la baza, ministrul a aratat ca sta prost si la capitolul Aritmetica

Liviu Pop, ministrul Educatiei, a comis o noua greseala/eroare. Joi dimineata, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, seful de la Educatie, care este si profesor de Matematica, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )