Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ludovic Orban: Am atins o capacitate nominala de peste 8.000 de teste pe zi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Am atins o capacitate nominala de peste 8.000 de teste pe zi

Ludovic Orban a anuntat ca, la momentul de fata, in Romania, s-a ajuns la o capacitatea de testare de 8. 000 de teste pe zi. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, in vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Aici se fac 500 de teste COVID-19 pe zi. Pretul mastilor chirurgicale ar putea fi plafonat

Premierul Ludovic Orban a vizitat astazi Institutul Cantacuzino. Din delegatie au mai facut parte ministrul Apararii, Nicolae Ciuca si cel al Sanatatii, Nicolae Tataru. Premierul a vorbit, intre altele despre cresterea capacitatii de testare.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Exista o capacitate de 500 de teste pe zi care poate fi crescuta in functie de necesitati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa vizita de lucru efectuata la Institutul Cantacuziono, ca exista o capacitate a laboratorului de 500 de teste pe zi, care poate fi crescuta, pana la 1. 000, in functie de.

Ludovic Orban: Nu am luat niciodata in calcul inghetarea anului scolar Nu suntem inca la varful epidemiei de coronavirus Despre Adrian Streinu Cercel: Pare ca nu intelege deloc societatea

Ludovic Orban a declarat ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus, prin urmare masurile de preventie trebuie respectate in continuare. Totusi, nu se asteapta la o crestere importanta a.

Ludovic Orban: Domnul Streinu Cercel vorbeste in numele sau personal

Premierul Ludovic Orban acuza de lipsa de responsabilitate pe cei care sustin in spatiul public idei conform carora varstnicii ar putea fi scosi din familiile lor si dusi in spatii speciale, administrate de catre autoritati, el spunand ca Guvernul nu ia in calcul astfel de masuri si ca decizia privind relaxarea restrictiilor ii vor viza si pe cel de peste 65 de ani.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban. Ce masuri au fost luate

Premierul Ludovic Orban a acordat un interviu detaliat pentru Antena 3, in care a vorbit despre ultimele masuri luate de Guvern. A vorbit despre numarul angajatilor trimisi in somaj tehnic care si-au primit banii, a spus ce se va intampla cu oamenii saraci care nu-si permit sa cumpere masti de protectie, ce se intampla cu .

LUDOVIC ORBAN: Somajul tehnic era greu de aplicat, proiectul a cazut in totalitate

Proiectul somajului tehnic pentru angajatii bugetari era greu de aplicat, mai ales in anumite zone in care ar fi fost afectata lupta impotriva COVID-19, iar acest proiect a cazut in totalitate, a afirmat, joi seara, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )