Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Salut decizia demiterii lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca saluta decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de demitere a lui Adrian Streinu-Cercel.

Orban: Salut decizia cu demiterea lui Cercel, puteam sa ne miscam mai repede Premierul cere si demiterea directorului medical de la Spitalul Suceava

Premierul Ludovic Orban a salutat, la inceputul sedintei de guvern de joi, demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din functia de sef al Comisiei anti-Covid, punctand ca a durat cam mult. De asemenea, seful Guvernului a cerut demiterea directorului medical al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Mircea Macovei, proaspat revenit la serviciu dupa ce s-a vindecat de Covid-19. Macovei este cel care a chemat toate cadrele medicale la spital, indiferent daca erau infectate cu coronavirus sau in izolare.

Ludovic Orban: Nu exista decizia de a mentine in izolare batranii si a-i rupe de familie. Acest mesaj e un act iresponsabil

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura, dupa ce doctorul Adrian Streinu-Cercel a propus, intr-un document, separarea batranilor de familiile lor pentru inca trei luni de la relaxarea restrictiilor.

Ludovic Orban: Ceea ce a facut domnul Cercel este de neacceptat!

Premierul Ludovic Orban a afirmat la un post de televiziune ca declaratiile prefesorului Streinu-Cercel sunt inacceptabile si a vorbit despre demiterea acestuia din comisia anti-COVID-19.

Ludovic Orban reafirma ca anul scolar nu va fi inghetat

Primul ministru Ludovic Orban reafirma decizia autoritatilor conform careia este exclusa posibilitatea inghetarii anului scolar, el spunand ca niciun moment nu a fost luata in considerare aceasta ipoteza.

Va fi demis dr. Streinu Cercel? Cum a raspuns premierul Orban

Ludovic Orban a fost intrebat joi, de presa, daca managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, va fi demis, dupa aparitia proiectului privind posibila izolare totala a batranilor de peste 65 de ani, insa premierul a evitat un raspuns clar.

Ludovic Orban: Domnul Streinu Cercel vorbeste in numele sau personal

Premierul Ludovic Orban acuza de lipsa de responsabilitate pe cei care sustin in spatiul public idei conform carora varstnicii ar putea fi scosi din familiile lor si dusi in spatii speciale, administrate de catre autoritati, el spunand ca Guvernul nu ia in calcul astfel de masuri si ca decizia privind relaxarea restrictiilor ii vor viza si pe cel de peste 65 de ani.

Razvan Cuc, dupa demiterea lui Streinu Cercel: Un somer, ajuns premier, ingenuncheaza profesionalismul unui expert. Orban ce experienta o avea?

Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, a criticat decizia lui Ludovic Orban de a-l demite pe profesorul dr. Adrian Streinu Cercel din fruntea Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

Ludovic Orban cere monitorizarea achizitiilor facute de spitale: Nu putem accepta sa se cumpere de la firme de casa, iar stocurile noastre sa stea degeaba Despre demiterea lui Cercel: Cam tarziu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe profesorul Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din cadrul ministerului. Pe de.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )