Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Avem mastile pentru persoanele vulnerabile!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Avem mastile pentru persoanele vulnerabile!

Guvernul a terminat achizitia mastilor gratuite promise persoanelor defavorizate. Loturile au ajuns la Directiile de Sanatate Publica si vor incepe sa le distribuie prin Primarii. Anuntul a fost facut de premierul Orban care a adaugat ca si mastile pentru ziua votului au fost cumparate si trimise catre Prefecturi. continuă pe Antena3

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, el atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale.

Ludovic Orban: Avem aproape 1.100 de paturi de ATI pentru pacientii cu coronavirus, capacitate care nu a fost niciodata atinsa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in acest moment, Romania are o capacitate a aproximativ 1. 100 de paturi de terapie intensiva destinate pacientilor infectati cu noul coronavirus si aflati in stare grava.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, Orban atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor.

Ludovic Orban: S-a finalizat achizitia de masti pentru persoanele aflate in situatie de vulnerabilitate. Trag un semnal de alarma catre primari - sa nu se apuce sa-si faca campanie pe aceasta tema

Premierul Ludovic Orban a anuntat finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele defavorizate. Mastile au fost trimise catre Directiile de Sanatate Publica si urmeaza sa fie distribuite.

Ludovic Orban: Vom transmite urna mobila la toate persoanele, daca au simptome si primesc un certificat medical

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Botosani, ca recomandarea autoritatilor este ca persoanele care au simptome de coronavirus, chiar daca nu au un test pozitiv, sa se adreseze.

Ludovic Orban: Suntem singurii care avem puterea de a bate PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat miercuri, la Curtea de Arges, ca liberalii sunt.

LUDOVIC ORBAN: Cursurile nu se vor suspenda in scolile inchise pentru alegeri, se vor tine orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca scolile care vor gazdui sectii de votare vor fi inchise o zi sau doua, insa cursurile nu vor fi suspendate, ci vor fi sustinute online.

LUDOVIC ORBAN: PSD si-a batut joc de Constanta in ultimii 20 de ani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Mangalia, la lansarea candidatilor partidului din judetul Constanta pentru alegerile locale din 27 septembrie, ca au misiunea de a opri cei 20 de ani in care judetul a fost tinut pe loc de PSD, PNL avand forta de a invinge mafia existenta.

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )