Libnet.ro
UNICEF

08:00

LUDOVIC ORBAN: Cat timp va fi necesar, vom pastra masura purtarii mastii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Cat timp va fi necesar, vom pastra masura purtarii mastii

Premierul Ludovic Orban sustine ca masura purtarii mastii va fi mentinuta and cat timp va fi necesar and , la fel ca si in cazul celorlalte masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban spulbera sperantele romanilor. Cat timp va fi nevoie sa purtam masca

Romanii nu vor scapa de purtarea mastilor in timpul liber foarte curand. Ludovic Orban a sustinut, astazi, ca masura va fi mentinuta atata timp cat este necesar. Premierul spune ca si celelate masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica se mentin.

Ludovic Orban: Nu s-a terminat valul 1 de infectari cu coronavirus. Obiectivul e sa nu mai venim cu nicio restrictie, in masura in care oamenii respecta regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Romania nu a intrat in al doilea val al epidemiei de coronavirus pentru ca nu l-a depasit nici pe primul. Seful Guvernului a explicat faptul ca ne-am confruntat.

LUDOVIC ORBAN: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu a fost usor pentru Guvern sa ia masura suspendarii scolilor, insa situatia critica a impus acest lucru.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: As decide prelungirea starii de alerta

Ludovic Orban a anuntat intr-un interviu ca daca ar putea, ar decide prelungirea starii de alerta, din cauza numarului mare de infectari din ultimele zile. Cu toate acestea, premierul spune ca este increzator ca vom intra in normalitate.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului , ca subiectul pentru care a fost invitat nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, mentionand ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului.

Ponta:Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos si tradator

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recomanda populatiei, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19: sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirma ca este analfabet politic, mincinos si tradator al intereselor romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )