Libnet.ro
UNICEF

06:45

LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului , ca subiectul pentru care a fost invitat nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, mentionand ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Cauta sa arunce in mine, sa faca legaturi fara niciun fel de fundament

Scandalul Unifarm explodeaza in Parlament! Premierul Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor venite din partea Opozitiei. Liderii PSD il acuza pe prim-ministru ca a facut interventii atunci cand a cerut sa nu fie reziliat contractul, desi mastile erau de o calitate foarte proasta.

Orban - Unifarm: PSD incearca sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Orban a declarat, in Parlament, ca PSD incearca sa faca legaturi fara niciun fel de funda.

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: in loc sa ne concentram pe adevaratele prioritati, PSD cauta sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati despre care exista o ancheta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in Parlament, la dezbaterea politica referitoare la ancheta in centrul careia se afla compania Unifarm, ca acest subiect nu are legatura cu activitatea sa de.

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu a fost usor pentru Guvern sa ia masura suspendarii scolilor, insa situatia critica a impus acest lucru.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Cat timp va fi necesar, vom pastra masura purtarii mastii

Premierul Ludovic Orban sustine ca masura purtarii mastii va fi mentinuta and cat timp va fi necesar and , la fel ca si in cazul celorlalte masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica, conform Agerpres.

PSD, nou atac dur la Ludovic Orban: E prea tarziu, va ramane somer!

Partidul Social Democrat a lansat, pe pagina de Facebook a formatiunii, un nou atac dur la adresa premierului, acuzand ca Ludovic Orban vrea sa-si stearga urmele in scandalul spagii Unifarm.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )