Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, catre Marcel Vela: CCR judeca miercuri sesizarea privind starea de alerta. Sa fim pregatiti sa dam replica legala, constitutionala si faptica (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, catre Marcel Vela: CCR judeca miercuri sesizarea privind starea de alerta. Sa fim pregatiti sa dam replica legala, constitutionala si faptica (VIDEO)

Guvernul este pregatit sa reglementeze masurile din timpul starii de alerta prin ordonanta de urgenta daca Curtea Constitutionala CCR) va declara ca fiind neconstitutionala legislatia care va fi impusa. continuă pe B1

Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Spania suspendate pana pe 14 mai; Se ridica masurile de carantinare pentru Tandarei

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a sustinut o declaratie de presa, luni seara, in contextul starii de alerta care va fi instituita in Romania.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr 11: Carantina pentru Tandarei, ridicata Restrictiile la zborurile in Spania, prelungite pana in 14 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea ordonantei militare numarul 11, prin care se renunta la instituirea carantinei in orasul Tandarei si se prelungesc restrictiile la zborurile catre si din Spania pana in data de 14 mai.

Ludovic Orban a dezvaluit ce va face Guvernul daca CCR va declara neconstitutionala legislatia referitoare la starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit care va fi strategia Guvernului in situatia in care CCR va declara neconstitutionala pe data de 13 mai, legislatia referitoare la starea de alerta. in acest sens,.

LUDOVIC ORBAN: Decizia CCR privind amenzile - un indemn la anarhie

Decizia Curtii Constitutionale prin care a declarat neconstitutionalitatea amenzilor stabilite prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 342020 stabilite pentru perioada starii de urgenta este aproape un indemn la anarhie, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban, reactie dura dupa decizia CCR privind amenzile: Este o instigare la nerespectarea legii si nerespectarea regulilor. Decizia Curtii pune in pericol viata si sanatatea fiecarui roman

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a avut sambata o reactie dura dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat neconstitutionale atat articolul din OUG 11999 care a introdus amenzi pentru incalcarea.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Marcel Vela: Lista cu masurile de relaxare se va finaliza in urmatoarea saptamana. Scopul nostru este protejarea sanatatii si oprirea raspandirii infectiilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca a primit foarte multe idei, propuneri si observatii, dupa ce MAI a publicat lista cu propunerile de masuri care se vor lua din 15 mai. Vela precizeaza ca lista finala se va aproba saptamana viitoare, scopul principal fiind limitarea raspandirii virusului, astfel incat la 1 iunie sa poata avea loc cea de-a doua etapa a relaxarii.

Marcel Vela: Urmeaza o perioada grea, trebuie sa o gestionam la fel de atenti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca urmeaza o perioada grea, care trebuie .

Marcel Vela: Urmeaza o perioada grea. Este pacat sa stricam ce am realizat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca urmeaza 039;o perioada grea039;, care trebuie gestionata cu aceeasi atentie, pentru ca este pacat sa stricam ce am realizat timp de doua luni.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 11, in contextul epidemiei de coronavirus si trecerii de la starea de urgenta la starea de alerta. intre altele,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )