Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Decizia CCR privind amenzile - un indemn la anarhie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Decizia CCR privind amenzile - un indemn la anarhie

Decizia Curtii Constitutionale prin care a declarat neconstitutionalitatea amenzilor stabilite prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 342020 stabilite pentru perioada starii de urgenta este aproape un indemn la anarhie, a afirmat premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

Iohannis, despre decizia CCR privind amenzile: Fara aceste sanctiuni, mortii erau mai multi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca fara sanctiunile impuse prin ordonantele militare numarul mortilor era mai mare in Romania si a criticat politicienii care au primit cu satisfactie decizia CCR prin care amenzile au fost declarate neconstitutionale.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre decizia CCR privind amenzile: Pierdem anumite unelte ale acestui razboi

Raed Arafat, seful Departamenntului pentru Situatii de Urgenta a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a declarat neconstitutionale amenzile majorate in timpul starii de urgenta, ca s-a pierdut o.

Orban: Decizia CCR privind nelegalitatea amenzilor este un indemn la anarhie

Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Premierul Ludovic Orban condamna deciziile Curtii Constitutionale Romane despre care afirma ca sunt de partea celor care incalca legea si au un vadit caracter politic. CCR a admis miercuri ca amenzile pentru nerespectarea starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale sunt neconstitutionale.

Ludovic Orban: Decizia Curtii Constitutionale este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri decizia Curtii Constitutionale referitoare la amenzile date pe perioada situatiei de urgenta. Aceasta decizie este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea legilor, a regulilor. Eu nu pot sa inteleg cum poate o Curte Constitutionala sa dea o asemenea decizie, a declarat joi Orban. Acesta sustine ca se va reveni la vechile amenzi. insa nu explica modul in care se poate reveni la vechile amenzi, deoarece art. 28 din OUG 11999 care le reglementa a fost declarat neconstitutional.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta cuprinde fracturi logice

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta contine fracturi logice.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )