Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul are in vedere prelungirea starii de alerta, care expira la data de 16 august 2020. Ludovic Orban: Starea de alerta ar putea fi prelun. continuă pe B1

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

Orban: Daca nu apar ameliorari, cel mai probabil vom prelungi starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ,luni, ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelungita, daca nu apar reduceri semnificative ale numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelu.

Starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita. Orban: Nu ne dorim impunerea niciunei alte restrictii

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelungita. Potrivit acestuia, in prezent, nu se mai analizeaza posibilitatea adoptarii de masuri de restrictie.

O noua stare de alerta? Ludovic Orban a facut anuntul cu scurt timp in urma

Starea de alerta ar putea fi prelungita! A declarat chiar premierul Ludovic Orban, la iesirea din sedinta Partidului National Liberal.

Romania revine la starea de urgenta? Ludovic Orban a facut anuntul cu putin timp in urma

Ludovic Orban a participat astazi la sedinta partidului PNL, unde au fost discutate anumite masuri cu privire la situatia Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19. Premierul a anuntat ca in conditiile in care numarul de imbolnaviri va ramane in continuare crescut, starea de alerta se va prelungi. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada .

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a.

Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de Guvern de vineri, ca saptamana viitoare Executivul va aproba rectificarea bugetara. El le-a cerut ministrilor sa analizeze atent fiecare solicitare de.

Cand vor fi gata, de fapt, autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti? Ludovic Orban spunea, in ianuarie, ca in 5 ani, dar planul s-a schimbat acum Autostrada Unirii nu apare in planul marilor investitii de finantat de anul viitor

Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti sunt scrise in lista de prioritati a Guvernului Orban, insa acest lucru nu inseamna ca vom merge prea curand pe aceste autostrazi. in ianuarie, Ludovic Orban spunea intr-un interviu pentru HotNews ca in cinci ani acestea sunt gata, daca PNL ramane la guvernare. Acum potrivit planului de prioritati discutat de executiv termenele fie sunt amanate, fie nu exista deloc puse pe hartie.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )