Libnet.ro
UNICEF

15:45

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de Guvern de vineri, ca saptamana viitoare Executivul va aproba rectificarea bugetara. El le-a cerut ministrilor sa analizeze atent fiecare solicitare de.

Orban, despre rectificarea bugetara: Va trebui sa dramuim fiecare ban. Reevaluati foarte bine solicitarile VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri inaintea sedintei de Guvern ca saptamana viitoare va fi adoptata rectificarea bugetara si ca este nevoie sa se dramuiasca fiecare ban, in contextul situatiei economice generate de pandemie.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am oprit cresterea. Riscul cel mai mare era ca, la un moment dat, cresterea sa nu mai fie liniara, ci sa aiba o tendinta de progresie geometrica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca datele privind evolutia epidemiei de coronavirus arata ca Romania a reusit sa opresca cresterea numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce se intampla cu pandemia in Romania

Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa cum arata arata datele, parem ca am oprit cresterea numarului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Premierul a adaugat ca pericolul cel mai mare ar fi fost ca Romania sa inregistreze o tendinta de progresie geometrica.

Ludovic Orban, huiduit la Petrosani

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit, la vizita de joi in Valea Jiului, unde a participat la depunerea de coroane la Statuia minierului in parcul Carol Schreter din Petrosani. Seful Executivului a sustinut o alocutiune, insa in timp ce vorbea despre problemele minerilor, acesta a uitat denumirea minei Lonea, ceea ce a nemultumit si mai mult persoanele aflate acolo, care i-au strigat numele complet al locului respectiv, scrie News. ro.

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la.

Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe Ludovic Orban si Monica Anisie: Se discuta despre conditiile in care va incepe noul an scolar (VIDEO)

Soarta noului an scolar s-ar putea decide miercuri la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, printre care Monica Anisie, cea care detine portofoliul Educatiei, au fost convocati de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )