Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban cere demisia ministrilor Shhaideh, Plumb si Ilie: Vom vota cu bilele la vedere

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban cere demisia ministrilor Shhaideh, Plumb si Ilie: Vom vota cu bilele la vedere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, demisia ministrilor aflati in vizorul DNA, cerandu-le, totodata, liberalilor sa voteze la vedere in favoarea solicitarii DNA. continuă pe România Liberă

Va avea curajul Tudose sa le ceara demisia ministrilor Shhaideh si Plumb sau are nevoie de aprobarea lui Dragnea? Premierul declara luna aceasta ca el si-ar da demisia daca ar fi urmarit penal! (FOTO, VIDEO)

Procurorii DNA au dispus vineri punerea sub urmarire penala a ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, pentru ca in vremea cand detinea functia de secretar de stat si-a insusit in.

PMP cere demisia lui Shhaideh si considera ca Dragnea trebuie sa dispara din peisajul politic romnesc

PMP cere demisia de urgenta a lui Sevil Shhaideh atat din functia de vicepremier, cat si din cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, dar sustine totodata ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, constituie problema majora si, in consecinta, el trebuie sa dispara din peisajul politic romanesc.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Ludovic Orban, pozitie dura in scandalul Belina: Solicitam demisia celor trei ministri implicati in anchete penale

Biroul Politic Executiv al PNL a luat decizia de a solicita demisia celor trei ministri implicati in anchete penale - Sevill Shaidehh, Rovana Plumb si Viorel Ilie, a declarat luni presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Orban: Solicitam demisia celor trei ministri implicati in anchete penale

Biroul Politic Executiv al PNL a luat decizia de a solicita demisia celor trei ministri implicati in anchete penale, Sevill Shaidehh, Rovana Plumb si Viorel Ilie, a declarat luni presedintele PNL, Ludovic Orban.

Se cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh din Guvernul Romaniei

Uniunea Salvati Romania USR) cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine. USR considera ca punerea sub.

USR cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, urmarita penal in dosarul Belina

Uniunea Salvati Romania cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, dupa ce aceasta a intrat in vizorul DNA, privind afacerea Belina.

Ludovic Orban: PNL sustine vaccinarea obligatorie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca PNL a decis sa sustina vaccinarea obligatorie, dupa ce senatorul liberal Marius Nicoara a propus un amendament la legea vaccinarii care permite cetatenilor sa refuze vaccinarea profilactica sistematica, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban ridica un mare semn de intrebare la 27 de ani de la Revolutie

Ludovic Orban este de parere ca desi au trecut 27 de ani de la Revolutie, sentimentul de frica mentala la nivel colectiv in Romania este la un nivel ridicat. Din pacate, exista in.

Ludovic Orban saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European

Presedintele PNL, Ludovic Orban. a scris, sambata, pe Facebook, ca saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )