Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban: PNL sustine vaccinarea obligatorie

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: PNL sustine vaccinarea obligatorie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca PNL a decis sa sustina vaccinarea obligatorie, dupa ce senatorul liberal Marius Nicoara a propus un amendament la legea vaccinarii care permite cetatenilor sa refuze vaccinarea profilactica sistematica, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, pozitie dura in scandalul Belina: Solicitam demisia celor trei ministri implicati in anchete penale

Biroul Politic Executiv al PNL a luat decizia de a solicita demisia celor trei ministri implicati in anchete penale - Sevill Shaidehh, Rovana Plumb si Viorel Ilie, a declarat luni presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Ludovic Orban cere demisia ministrilor Shhaideh, Plumb si Ilie: Vom vota cu bilele la vedere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, demisia ministrilor aflati in vizorul DNA, cerandu-le, totodata, liberalilor sa voteze la vedere in favoarea solicitarii DNA.

Ludovic Orban saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European

Presedintele PNL, Ludovic Orban. a scris, sambata, pe Facebook, ca saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European.

Ludovic Orban ridica un mare semn de intrebare la 27 de ani de la Revolutie

Ludovic Orban este de parere ca desi au trecut 27 de ani de la Revolutie, sentimentul de frica mentala la nivel colectiv in Romania este la un nivel ridicat. Din pacate, exista in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )