Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban: Ma cheama Orban, dar sa pui 15 martie zi nationala in Romania mi se pare o sfidare

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Ma cheama Orban, dar sa pui 15 martie zi nationala in Romania mi se pare o sfidare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Galati, ca PSD este in stare de orice rautate ca sa ramana la putere, acceptand propunerile UDMR, precum proiectul de lege referior la scaderea de la 20% la 10% a pragului numarului de persoane apartinand unei minoritati in limba careia autoritatile trebuie sa se exprime. continuă pe Adevărul

Presedintele PNL: Ma cheama Orban, dar sa pui 15 martie zi nationala in Romania mi se pare o sfidare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat PSD ca este in stare sa faca orice rautate ca sa ramana la putere, referindu-se la faptul ca partidul lui Liviu Dragnea a acceptat propuneri ale.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: incalca grav legea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, in Parlament ca Guvernul incalca legea. Orban spune ca Ministerul Finantelor trebuia sa prezinte pana acum raportul situatiei.

Ludovic Orban, atac la adresa PSD: Cedeaza in fata celor care refuza sa sarbatoreasca Centenarul Marii Uniri si este gata sa sfideze romanii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza formatiunea condusa de Liviu Dragnea ca ar fi dispusa sa acorde minoritatii maghiare privilegii inexistente in vreo tara europeana, in schimbul sprijinului dat de UDMR Guvernului Tudose.

Ludovic Orban: Ce prevede proiectul prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi doua salarii in plus

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat, joi, ce prevede proiectul de lege prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )