Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban va conduce campania lui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban va conduce campania lui Klaus Iohannis

Ludovic Orban a fost numit, ieri, sef de campanie al PNL pentru alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis la algerile prezidentiale

Ludovic Orban este noul sef de sef al campaniei lui Klaus Iohannis pentru prezidentiale, potrivit unor surseAgerpres. ro Adjunct al lui Orban va fi Robert Sighiartau, secretar general al PNL.

Ludovic Orban va fi seful campaniei electorale a PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca a fost desemnat sef al campaniei liberalilor pentru alegerile prezidentiale.

Cine sunt PNL-istii care vor conduce campania lui Iohannis pentru un nou mandat de presedinte

Biroul Executiv al PNL a votat, luni liberalii care vor conduce campania pentru prezidentiale a lui Klaus Iohannis, in conditiile in care seful statului candideaza pentru un nou mandat. Ludovic Orban si Robert Sighiartau sunt PNL-istii care se vor ocupa de coordonarea campaniei, potrivit unor surse din formatiune.

Ludovic Orban: Realegerea presedintelui Iohannis este temelia pe care putem cladi trainic o Romanie in care fiecare roman sa vrea sa traiasca

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat sambata, la campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din iarna ca un nou mandat al acestuia din urma ar garanta fiecarui roman o Romanie puternica.

S-a decis cine va conduce campania PNL pentru prezidentiale

Ludovic Orban a fost numit, luni, sef de campanie al PNL pentru alegerile prezidentiale, au afirmat .

Klaus Iohannis, in Piata Universitatii de 10 august, la campania de strangere de semnaturi pentru prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent sambata, ora 11,30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Acesta va.

Klaus Iohannis, in Piata Universitatii inainte de protestul Diaspora, la campania de strangere de semnaturi pentru prezidentiale

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, in Piata Universitatii la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Va.

PNL incepe astazi campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL incepe, sambata, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din acest an, pentru al doilea mandat la Cotroceni.

UPDATE Klaus Iohannis participa in Piata Universitatii la strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata, incepand cu ora 11. 30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi a PNL pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre 10 august: Trebuie sa vedem cine a dat comanda politica la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis, prezent, sambata, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, a afirmat ca are nevoie de un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )