Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban: Realegerea presedintelui Iohannis este temelia pe care putem cladi trainic o Romanie in care fiecare roman sa vrea sa traiasca

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Realegerea presedintelui Iohannis este temelia pe care putem cladi trainic o Romanie in care fiecare roman sa vrea sa traiasca

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat sambata, la campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din iarna ca un nou mandat al acestuia din urma ar garanta fiecarui roman o Romanie puternica. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban (PNL): Daca dreapta politica nu poate forma un nou Guvern, se va ajunge la alegeri anticipate. PSD trebuie indepartat cat mai repede de la putere (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat joi seara, in direct pe B1TV, ca Guvernul Dancila, care a facut enorm de rau Romaniei, trebuie indepartat cat mai repede de la putere, iar realegerea presedintelui.

Ludovic Orban: Va fi evident dupa previzibila victorie a presedintelui Iohannis ca PSD nu mai are ce sa caute la guvernare

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat joi seara la Digi24 ca victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale va face evidenta necesitatea iesirii PSD-ului de la guvernare. Declaratia lui Orban vine in contextul in care presedintele Iohannis a promis, in discursul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca ca construi o noua majoritate dupa alegerile parlamentare, care fie ca vor fi la termen sau anticipate.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

LUDOVIC ORBAN: Rovana Plumb si Dan Nica - solutii profund nefericite pentru comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, cu privire la propunerile de comisar european, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nefericite si a subliniat ca Guvernul trebuie sa le retraga.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se nominalizeze pe sine insasi pentru fotoliul de comisar european: Ar fi ceva jenant, fara precedent (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat joi seara, in direct pe B1TV, informatia potrivit careia Viorica Dancila s-ar nominaliza pe sine insasi pentru pozitia de comisar european destinata.

Victor Slav va prezenta imi Place Dansul, la Kanal D. Cine este partenera care i se va alatura

Noua emisiune cu si despre dans si-a gasit prezentatorii! imi Place Dansul va fi moderat de catre Victor Slav. Cine ii va fi alaturi in noua cursa pentru marele premiu, dar si pentru experienta unica? Este vorba despre o persoana pe care publicul a indragit-o mult in cadrul unui show despre stil. Victor Slav va .

Alba ca Zapada a existat, cu adevarat: cine este baroana care i-a inspirat pe fratii Grimm

Basmele fratilor Grimm reprezinta unele dintre cele mai dramatice povesti din toate timpurile. Cel putin cateva dintre el, insa, sunt inspirate din fapte reale. Alba ca zapada si cei sapte pitici se numara printre ele. Alba ca zapada este una dintre cele mai populare povesti din toate timpurile. Scris de fratii Grimm, basmul s-a bucurat .

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din.

VARUJAN VOSGANIAN: Iohannis este un sustinator din umbra al guvernului Dancila

Deputatul Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi, ca ideea organizarii alegerilor anticipate este o gogorita, politicianul afirmand totodata ca niciun partid politic nu isi doreste cu adevarat inlocuirea actualei guvernari.

El este romanul care si-a transmis LIVE accidentul in Germania. Bogdan Claudiu primise un mesaj de la mama lui chiar in timpul incidentului: Te rog, vorbeste cu mine

Scene de cosmar, live, pe Facebook. Un roman a vrut sa se sinucida, pe o autostrada din Germania. Tanarul a intrat in plin intr-un TIR. inainte de impact, a gonit minute in sir pe sosea, timp in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )