Libnet.ro
UNICEF

22:46

Ludovic Orban: Am convenit in cursul primelor doua zile de negocieri cu liderii USR-PLUS si UDMR sa comunicam doar impreuna si doar acele lucruri asupra carora am ajuns la un acord

B1 B1,
Ludovic Orban: Am convenit in cursul primelor doua zile de negocieri cu liderii USR-PLUS si UDMR sa comunicam doar impreuna si doar acele lucruri asupra carora am ajuns la un acord

Fostul premier Ludovic Orban, presedintele PNL, s-a aratat de parere ca orice propunere sau posibila solutie menita sa consolideze formarea viitoarei coalitii trebuie adusa pe masa discutiilor. Am. continuă pe B1

Clauza propusa de UDMR la protocolul Coalitiei, singurul lucru acceptat in doua zile de negocieri cu USR-PLUS si PNL

Cu negocierile pe functii blocate pentru moment, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au convenit ca pana la impartirea posturilor sa agreeze o clauza care sa fie in protocolul Coalitiei. Mai exact, este vorba de o propunere a UDMR care a cerut o prevedere anti-traseim.

Rasturnare de situatie. Ludovic Orban duce negocieri paralele ca sa ajunga din nou premier - surse

Informatii in exclusivitate privind negocierile privind viitorul prim-ministru. Ludovic Orban a mers, marti, la Palatul Cotroceni cu varianta ca el sa fie din nou propunere de premier din partea Partidului National Liberal.

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

intalnire de gradul zero! Klaus Iohannis, discutii cruciale cu Ludovic Orban la Palatul Cotroceni

Intalnire de gradul 0 pe scena politica. Klaus Iohannis l-a chemat astazi, la discutii, pe Ludovic Orban.

Ludovic Orban, dupa discutiile de la Cotroceni: Nu acceptam guvernare alaturi de PSD

Ludovic Orban a declarat, imediat dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca Partidul National Liberal este gata sa formeze un guvern de centru-dreapta, cu posibili parteneri USR PLUS si UDMR.

Gabriela Firea: Sa-l sprijinim pe Ludovic Orban la conducerea Camerei in schimbul sprijinului pentru conducerea Senatului? Exclus!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a infirmat, luni, la Sinteza Zilei, speculatiile conform carora social-democratii ar putea negocia cu PNL un sprijin reciproc in noul Parlament, astfel incat liberalii sa ia sefia Camerei iar PSD, conducerea Senatului.

Surse: Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier. Liberalii pun doua variante pe masa USR-PLUS in vederea deblocarii negocierilor

Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier, sustin surse citate de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in emisiunea Buna, Romania!, difuzata pe B1 TV. Surse politice afirma ca Ludovic.

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )