Libnet.ro
UNICEF

06:45

Surse: Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier. Liberalii pun doua variante pe masa USR-PLUS in vederea deblocarii negocierilor

B1 B1,
Surse: Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier. Liberalii pun doua variante pe masa USR-PLUS in vederea deblocarii negocierilor

Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier, sustin surse citate de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in emisiunea Buna, Romania!, difuzata pe B1 TV. Surse politice afirma ca Ludovic. continuă pe B1

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

USR discuta miercuri seara varianta ca Ludovic Orban sa fie din nou premier - surse

Liderii USR PLUS discuta miercuri varianta ca Ludovic Orban sa fie propunerea partidelor de dreapta pentru a deveni premier desemnat. Potrivit unor surse politice, aceasta varianta nu este agreata, dupa ce liderul PNL si-a dat demisia din functia de premier pe 7 decembrie.

De ce nu renunta Ludovic Orban la candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor VIDEO

Ludovic Orban a venit cu precizari despre ce calitati il recomanda pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, functie pe care o vrea pe el in urma negocierilor.

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban.

Rasturnare de situatie. Ludovic Orban duce negocieri paralele ca sa ajunga din nou premier - surse

Informatii in exclusivitate privind negocierile privind viitorul prim-ministru. Ludovic Orban a mers, marti, la Palatul Cotroceni cu varianta ca el sa fie din nou propunere de premier din partea Partidului National Liberal.

Surse. Ludovic Orban a convocat liderii PNL la o sedinta de la ora 20.00. Fostul premier vrea sa forteze retragerea sustinerii lui Citu ca premier

Presedintele PNL Ludovic Orban se intalneste marti seara, de la ora 20. 00, cu mai multi lideri ai partidului pentru a discuta strategia de negociere cu USR-PLUS si UDMR dupa ce cele trei formatiuni au ajuns la un nou blocaj, arata surse politice pentru Adevarul.

Bogdan Chirieac explica esecurile lui Ludovic Orban. S-a inconjurat de analfabeti functional, de persoane cu IQ foarte scazut

Jurnalistul Bogdan Chirieac a explicat marti, la Punctul de intalnire, de ce Ludovic Orban nu a demisionat si din functia de presedinte al PNL, dupa ce a renuntat la functia de premier in urma rezultatelor alegerilor parlamentare.

Alexandru Rafila: Domnul Ludovic Orban a dat garantii pe care nimeni nu poate sa le dea. Eu n-as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Alexandru Rafila, deputat-ales si propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, l-a criticat pe fostul premier liberal, Ludovic Orban, deoarece in campania electorala a dat asigurari ca Romania nu va intra in.

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )