Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban: Copiii sunt in siguranta la scoala. Anul nu este compromis

B1 B1,
Ludovic Orban: Copiii sunt in siguranta la scoala. Anul nu este compromis

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut declaratii referitoare la numarul imbolnavirilor cu coronavirus din scoli: Din ce am urmarit, daca exista imbolnaviri, probabilitatea ca aceste imbolnaviri. continuă pe B1

Reactia presedintelui Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti Anul scolar va fi compromis. Suntem intr-o situatie ingrata!

Iulian Cristache, presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti, a intervenit in direct prin telefon la Atena 3, unde a comentat declaratia facuta de Ludovic Orban. Copiii sunt in siguranta la scoala, daca respecta regulile, a dat asigurari premierul, care nu crede ca explozia de infectari are legatura cu inceperea scolii. La randul ei, ministrul Muncii se declara ingrijorata de situatia actuala privind numarul de imbolnaviri.

Nicusor Dan, dupa discutiile cu Ludovic Orban si Lucian Bode: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, la finalul discutiilor cu premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ca Municipalitatea este obligata sa colaboreze cu acest.

Premierul Orban, dupa ce sute de elevi s-au infectat cu COVID-19: Copiii sunt in siguranta la scoala

Premierul Ludovic Orban a respins, vineri, ipoteza ca anul scolar ar fi compromis. Reactia sa vine dupa ce autoritatile sanitare au confirmat ca in ultima saptamana s-au infectat cu coronavirus aproape 800 de copii, dintre care circa 500 la categoria de varsta peste 10 ani.

Ludovic Orban: Copilul este expus celui mai mic risc de infectare la scoala, sub supravegherea profesorului. E mai riscant atunci cand este liber (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, desi inca este prematur pentru o evaluare referitoare la nivelul de raspandire a infectiilor cu noul coronavirusin scoli, deocamdata nu exista o crestere.

Ludovic Orban: in Romania nu sunt bani ca sa cresti pensiile cu 40%. Este cinism si ticalosie sa-ti bati joc de oamenii in varsta

Premierul Ludovic Orban a vorbit in emisiunea de marti seara Dosar de Politician de pe B1 TV, despre modificarile aduse de PSD la Ordonanta de rectificare bugetara, inainte de alegerile locale. Liderul.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Ludovic Orban, anuntul care a enervat milioane de parinti. Ce a putut spune dupa infectarea cu COVID-19 a 800 de elevi

O sedinta importanta are loc in aceste momente in cadrul Ministerului Educatiei, acolo unde Ludovic Orban s-a intalnit cu mai multi colegi pentru a discuta modul in care a functionat scoala pana in acest moment, si, de asemenea, pentru a corecta lucrurile care nu au mers bine. Printre declaratiile facute, premierul a refuzat categoric ideea .

Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Activitatea restaurantelor din zonele cu multe infectari va fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. UPDATE in acele localitati in care este depasit procentul de infectari cu coronavirus, care este stabilit de 1,5 %, se va lua decizia ca, o perioada, pana scade procentul sub 1,5%, sa se restrictioneze activitatea restaurantelor, a declarat joi Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca sunt evenimente, precum nuntile, la care nu sunt respectate regulile.

Ludovic Orban: Sunt ingrijorat de numarul de cazuri de coronavirus. O sa facem o analiza serioasa (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este ingrijorat de numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus anuntat astazi. Sunt ingrijorat de ce am vazut.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )