Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban: Copilul este expus celui mai mic risc de infectare la scoala, sub supravegherea profesorului. E mai riscant atunci cand este liber (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Copilul este expus celui mai mic risc de infectare la scoala, sub supravegherea profesorului. E mai riscant atunci cand este liber (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, desi inca este prematur pentru o evaluare referitoare la nivelul de raspandire a infectiilor cu noul coronavirusin scoli, deocamdata nu exista o crestere. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: in ziua alegerilor, Primaria Capitalei difuzeaza reclame pe care Biroul Electoral le considera ilegale

La o conferinta de presa de la sediul MAI, Ludovic Orban s-a aratat bucuros ca modul de desfasurare al alegerilor este unui civilizat , ca oamenii respecta regulle la sectiile de votare si prezenta la vot e semnificativa. El a comentat si despre alegatiile PSD si despre evolutia pandemiei.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Ludovic Orban: Este o zi istorica. Este pentru prima data de la Revolutie...

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile locale.

Ludovic Orban, inainte de inchiderea urnelor: Mi se pare ca este o incalcare a dreptului de vot

Ludovic Orban a facut declaratii inainte de inchiderea urnelor de vot.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat comitetelor pentru situatii de urgenta o implicare mai serioasa in implementarea masurilor anti-COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut comitetelor judetene pentru situatii de urgenta o implicare mult mai serioasa in implementarea masurilor legale adoptate de autoritati, a actiunilor de control si a comunicarii cu cetatenii pentru respectarea masurilor de protectie a sanatatii, in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

Ludovic Orban: Sunt ingrijorat de numarul de cazuri de coronavirus. O sa facem o analiza serioasa (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este ingrijorat de numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus anuntat astazi. Sunt ingrijorat de ce am vazut.

Ludovic Orban: in Romania nu sunt bani ca sa cresti pensiile cu 40%. Este cinism si ticalosie sa-ti bati joc de oamenii in varsta

Premierul Ludovic Orban a vorbit in emisiunea de marti seara Dosar de Politician de pe B1 TV, despre modificarile aduse de PSD la Ordonanta de rectificare bugetara, inainte de alegerile locale. Liderul.

Giurgiu are primar liberal. Victoria a fost anuntata de Ludovic Orban

Giurgiu are primar PNL, a anuntat Ludovic Orban, presedintele liberalilor. Adrian Anghelescu este astfel noul edil-sef al resedintei de judet.

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )