Libnet.ro
UNICEF

10:30

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Playtech Playtech,
Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au . continuă pe Playtech

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: CNSU decide luni daca reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior nivelului din Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) care va stabili reintroducerea unor restrictii pentru tarile care au nivelul de infectare superior pe ultimele 14 zile nivelului din Romania.

Ludovic Orban anunta inasprirea sanctiunilor: Trebuie introduse restrictii pentru a putea preveni raspandirea virusului

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o conferinta de presa dupa ce a discutat, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii si cu Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pe subiectul intensificarii actiunilor in lupta contra raspandirii infectiei cu coronavirus. Astfel, premierul a spus ca trebuie introduse restrictii acolo unde situatia o impune.

Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa despre reintroducerea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus, cand vine vorba despre circulatia.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminica dimineata, la ora 8, la sectia din scoala din Dobroiesti, din judetul Ilfov. Orban a stat la cioada a aproape o jumatate de ora pentru a.

Noi responsabilitati pentru autoritatile locale, in lupta cu epidemia de coronavirus. Ludovic Orban: Am cerut o intensificare a actiunilor de control (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, miercuri seara, masurile anti-coronavirus transmise in teritoriu la videoconferinta cu prefectii. Prim-ministrul a precizat ca a cerut Comitetelor judetene pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )