Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban a decapitat conducerea ANSVSA

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a decapitat conducerea ANSVSA

Premierul Ludovic Orban i-a eliberat joi din functie pe presedintele si pe unul dintre vicepresedintii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Potrivit unor decizii ale. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, la Digi 24: La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major Comisia poate interzice exportul carnii de porc

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, sustinand ca trebuie demisi toti cei care au fost pusi de PSD si care sunt responsabili de situatia critica in care ne gasim. La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major, pentru ca exista riscul la nivelul Comisiei Europene sa se ia decizia de interdictia privitor la exportul carnii de porc si a produselor de carne de porc, a declarat Orban.

Declaratii ingrijoratoare ale lui Ludovic Orban. Ce a spus premierul despre deficitul bugetar

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in opinia sa nu exista sanse ca Romania sa se mentina .

Firea, atac direct la Ludovic Orban: Cand adoarme se gandeste la mine. Sunt o muza pentru el. il provoc la o dezbatere, sa vada tara ca e incompetent

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat ca il provoaca la o dezbatere pe Ludovic Orban, mai ales ca premierul adoarme si se trezeste cu ea in gand.

Premierul Orban, primele masuri! A renuntat la sefii de la conducerea ANSVSA. Pe cine a pus in locul lor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca procesul de curatenie din ministere inca e in toi, pentru ca au picat noi capete si au fost facute alte eliminari in cateva functii importante. Cel mai recent astfel de exemplu este cel oferit de primul ministru, joi, atunci cand au fost eliberate din functie si alte nume importante.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA de astazi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA de astazi seara, de la Palatul Parlamentului, unde, impreuna cu numeroase personalitati din piata de capital, piata bancara, din afaceri si din politica, vom sarbatori cei douazeci si noua de ani de aparitie neintrerupta a ziarului BURSA.

Premierul Ludovic Orban: Vom da ordin de incepere a lucrarilor pe drumul expres Craiova-Pitesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca va fi dat ordinul de incepere a lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, sustinand ca este o investitie la care din 2008 pana acum nu s-a facut nimic.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA de astazi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA din aceasta seara, de la Palatul Parlamentului, unde, impreuna cu numeroase personalitati din piata de capital, piata bancara, din afaceri si din politica, vom sarbatori cei douazeci si noua de ani de aparitie neintrerupta a ziarului BURSA.

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )