Libnet.ro
UNICEF

14:15

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Guvernul Orban, anunt important privind majorarea salariului minim

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Ce se intampla cu majorarea salariului minim. Guvernul Orban, decizie importanta pana la sfarsitul lunii noiembrie

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Premierul Ludovic Orban: Procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Avem semnalate doar incidente minore

Premierul Ludovic Orban a declarat ca procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Presedintele PNL a spus ca, pana duminica dupa amiaza, au fost semnalate doar incidente minore, nesemnifi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Premierul Ludovic Orban: Procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune

Premierul Ludovic Orban a declarat ca procesul electoral se desfasoara duminica in conditii foarte bune. Procesul electoral se deruleaza in.

Premierul Ludovic Orban: Atrag atentia tuturor managerilor de spitale sa aiba grija ca tuturor cetatenilor romani care sunt spitalizati sa li se permita dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a lansat, sambata, la sediul MAI, o solicitare catre managerii de spitaleo solicitare catre managerii de spitale sa transmita cereri de urna mobila pentru ca tuturor cetatenilor.

Probleme la sectiile de votare din strainatate! Ce a sesizat premierul Ludovic Orban

Au fost semnalate primele probleme, din sectiile de votare, special amenajate in strainatate. Romanii care sunt departe de tara au putut sa mearga la vot incepand de vineri, 8 noiembrie si o vor putea face pana la inchiderea sectiilor de votare, de duminica, pe 10 noiembrie. Probleme la sectiile de votare din strainatate! Oficialii BEC .

Probleme la inlocuirea si suplimentarea delegatilor din sectiile de votare. Premierul Ludovic Orban reclama viteza foarte lenta de reactie a BEC (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, acuza lentoarea cu care Biroul Electoral Central reactioneaza in inlocuirea de delegati de la sectiile de votare, respectiv in suplimentarea lor, avand in vedere numarul.

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )