Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire cu Ludovic Orban la Palatul Coroceni: Presedintele si premierul vor discuta despre fondurile europene alocate Romaniei

Presedintele Klaus Ioahnnis si premierul Ludovic Orban se intalnesc, miercuri, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre fondurile europene alocate Romaniei, informeaza Administratia.

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban.

Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale pe care le vom investi in beneficiul Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri o intalnire cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotrocnei.

Nicolae Banicioiu solicita demiterea premierului Ludovic Orban

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul Pro Romania Nicolae Banicioiu, considera ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ii ceara demisia premierului Ludovic Orban, asta pentru ca in imaginea in care apare la masa cu ministrii, fara masti, in timp ce beau si fumeaza, ne arata ca acesta nu pune pret pe nicio regula, in timp ce romanii sunt amendati.

Ponta: Ludovic Orban nu plateste niciun leu copiilor, in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe!

Liderul ProRomania Victor Ponta critica Guvernul Orban pentru refuzul de a dubla alocatiile copiilor, desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea la inceputul anului.

Ludovic Orban vorbeste despre necesitatea de a atrage investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, in cadrul dezbaterii Resetarea sistemului de sanatate: de la experienta din criza Covid, la reforma si modernizare, organizata de Curs de guvernare, despre necesitatea ca Romania sa atraga investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult. Primul ministru afirma ca va trebui sa folosim in mod inteligent resursele financiare, inclusiv banii europeni care urmeaza sa ajunga in Romania ca ajutor dupa pandemie.

Ludovic Orban: Trebuie sa avem campanii inteligente prin care sa contracaram toate aberatiile miscarii antivaccin, pe care nu stiu cine o finanteaza, dar cred ca isi are izvorul undeva mai spre est

Premierul Ludovic Orban se declara un sustinator al vaccinurilor si afirma ca in Romania sunt necesare campanii inteligente prin care sa contracaram toate aberatiile pe care le auzim, pe care nu stiu cine le finanteaza. Despre campaniile anti-vaccinare, primul ministru spune ca acestea reprezinta un mecanism de dezinformare care in mare parte cred ca isi are izvorul in afara Europei, undeva mai spre est.

Rares Bogdan: Din toamna mergem cu varianta Ludovic Orban prim-ministru

Rares Bogdan a afirmat, miercuri, la emisiunea Marius Tuca Show, ca dupa 6 decembrie, cand vor fi alegerile parlamentare, PNL va guverna tot cu Ludovic Orban premier. Prim vicepresedintele PNL a respins varianta ca el sa fie alternativa de prim-ministru la Ludovic Orban.

Orban, despre fotografia in care apare fumand si fara masca: A fost promovata de PSD asiduu; sa ridice piatra mai daca sunt convinsi ca nu au pacatuit

Premierul Ludovic Orban spune ca a gresit atunci cand a fumat si a ignorat regulile privind obligatia de purtare a mastii de protectie in spatiul public inchis, el afirmand ca toti cei care comit greseli trebuie amendati indiferent ce functie au. Orban afirma ca cei din PSD care il critica ar trebui sa arunce piatra daca ei, la randul lor, sunt convinsi ca nu au pacatuit si sustine ca pietrele aruncate de la PSD nu l-ar atinge.

Ludovic Orban, explicatii dupa poza celebra: Fumez de 40 de ani, dar in timp iti afecteaza sanatatea, activitatea mentala

Ludovic Orban a venit cu explicatii dupa ce a fost surprins in birou, fumand si consumand bauturi alcoolice impreuna cu ministrii liberali. Premierul sustine ca nimeni nu e mai presus de lege, dar este foarte greu sa te controlezi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )