Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Deocamdata, mentinem perioada de carantinare la 14 zile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Deocamdata, mentinem perioada de carantinare la 14 zile (VIDEO)

Autoritatile mentin, deocamdata, perioada de carantinare la 14 zile, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban joi, cand a primit o intrebare in acest sens. Ludovic Orban, despre perioada de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre o perioada in care a participat la interviuri pentru a se angaja, in 1997: Am depus 70 de CV-uri, am fost la 29 de interviuri si abia la al 30-lea am fost angajat

Premierul Ludovic Orban a relatat miercuri seara, la Realitatea Plus, despre o perioada in care a fost la mai multe interviuri pentru a se angaja, in 1997. Am depus 70 de CV-uri, am fost la 29 de interviuri si abia la al 30-lea am fost angajat. Dar la fiecare interviu am inteles: n-aveam carnet de conducere, mi-am luat carnet de conducere, nu stapaneam foarte bine limba engleza, am urmat doua module de limba engleza, competente digitale. am urmat efectiv cursuri ca sa-mi cresc competentele digitale, a explicat el.

Ludovic Orban: Cum sa mai guverneze PSD? 7 ani au risipit resurse uriase si investitii majore

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept gluma afirmatia social-democratului Mihai Tudose potrivit careia, dupa alegerile parlamentare, PSD ar putea avea un guvern minoritar. Presedintele PNL a precizat ca.

Ludovic Orban: Moldova va primi in urmatorii ani tot ceea ce a asteptat timp de 30 de ani de la PSD si nu a primit

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri alaturi de presedintele Klaus Iohannis la deschiderea Tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau. Cu acest prilej, premierul a precizat ca guvernarea.

Ludovic Orban: Exercitarea dreptului de vot trebuie sa fie neingradita si in zonele de carantinare. Cei carantinati printr-o decizie a DSP trebuie sa solicite urna mobila

Premierul Ludovic Orban a explicat joi seara ca persoanele care traiesc in localitati aflate in carantina pe 6 decembrie nu vor avea nicio restrictie cu privire la prezentarea la vot. Seful Guvernului a.

LUDOVIC ORBAN: in ultimele trei zile s-au facut mai putine teste, de aceea procentul de pozitivare este mai mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca in ultimele zile s-au facut mai putine teste intrucat au fost zile libere, fiind testate mai mult persoanele din definitiile de caz si cele cu simptome, de aceea si procentul de pozitivare a fost mai mare.

Ludovic Orban explica de ce s-a marit rata de pozitivare in ultimele zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca in ultimele zile s-au facut mai putine teste intrucat au fost zile libere, fiind testate mai mult persoanele din definitiile de caz si cele cu simptome, de aceea si procentul de pozitivare a fost mai mare.

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti pensionarii. Deciza luata cu privire la majorarea pensiilor

Ludovic Orban a facut anuntul pe care milioane de pensionari sperau sa il auda. Acesta a vorbit despre o crestere a pensiilor in perioada viitoare, datorata in urma schimbarii legii in functie de realitatea economica din aceasta perioada. in ce conditii se vor mari pensiile Ludovic Orban a explicat ieri seara la Romania TV in .

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

Ludovic Orban, explicatie neasteptata pentru scaderea numarului de noi cazuri de COVID

Premierul Ludovic Orban a venit, joi seara, cu o explicatie originala pentru scaderea din ultimele date oficiale referitoare la numarul zilnic de infectari noi.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre acuzatiile privind scaderea numarului de teste: ii sfatuiesc pe toti cei care lanseaza astfel de petarde sa se uite la numarul de teste lunar

Premierul Ludovic Orban a vorbit joi seara despre numarul de teste COVID-19 prelucrate in ultimele zile, in contextul in care in s-a putut observa o scadere a testarilor zilnice, iar PSD acuza ca aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )