Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici . continuă pe Playtech

Ce restrictii ar putea fi ridicate in curand. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat daca ar putea fi ridicate unele restrictii dupa 6 decembrie si pana in Craciun, in cazul in care exista si se mentine un trend descendent al infectarilor, ca este analizata posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise, cu atat mai mult cu cat a venit iarna si temperatura a coborat.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

Ludovic Orban: Orice cetatean, chiar daca e intr-o localitate aflata in carantina, poate sa se duca la vot, fara vreo declaratie pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in ziua alegerilor parlamentare, locuitorii din orasele si comunele aflate in carantina vor putea merge la vot fara a fi nevoie de completarea unei declaratii pe proprie raspundere, Guvernul urmand sa adopte o prevedere in acest sens vineri.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Noi detalii despre o eventuala stare de urgenta, in Romania: ce se intampla dupa alegeri

Foarte multi romani sunt de parere ca restrictiile de circulatie se vor inaspri in tara noastra dupa alegerile parlamentare din acest weekend. Premierul Ludovic Orban a lamurit situatie.

Ludovic Orban: Alegerile de duminica, un punct de cotitura pentru Romania. Speranta va invinge scepticismul, certitudinea va inlocui nesiguranta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, este de parere ca duminica, cand romanii sunt asteptati la urne pentru a-si exprima optiunea de vot la alegerile parlamentare, vom fi pusi in fata unei alegeri.

Ludovic Orban: Garantez suta la suta ca nu va fi un lockdown dupa alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban promite ca Romania nu va trece din nou dupa alegerile parlamentare prin rest.

Ludovic Orban, despre prioritatile PNL: Vrem sa modificam legea privind statutul deputatilor si senatorilor pentru a nu mai permite circoteca cu unii care isi demisia in ultima zi, dar de fapt nu isi dau demisia pentru a nu beneficia de pensia speciala

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca una dintre prioritatile PNL dupa data de 6 decembrie este modificarea statutului deputatilor si senatorilor astfel i.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Aproape in fiecare zi numarul persoanelor care se vindeca e mai mare decat al celor care se infecteaza

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, dupa o vizita de lucru la Spitalul Metropolitan Monza, ca aproape in fiecare zi numarul celor care se vindeca a ajuns sa fie mai mare decat al celor care se in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )