Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Desfiintarea Sectiei speciale, foarte importanta. Asteptam puncte de vedere de la toti actorii relevanti din domeniu (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Desfiintarea Sectiei speciale, foarte importanta. Asteptam puncte de vedere de la toti actorii relevanti din domeniu (VIDEO)

Guvernul Orban considera ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este foarte importanta, a declarat premierul Ludovic Orban, care a precizat ca Palatul Victoria asteapta . continuă pe B1

Ministerul Justitiei a finalizat proiectul pentru desfiintarea Sectiei Speciale: Dosarele de pe rolul SIIJ vor reveni la parchetele care le anchetau anterior

Ministerul Justitiei a anuntat finalizarea proiectului de lege care prevede desfiintare sectiei speciale de investigarea a infractiunilor din justitie. Acesta va fi trimis ca tre CSM pentru avizare, iar ulterior.

UPDATE Proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale a fost finalizat inceperea urmaririi penale in cazul magistratilor, numai cu autorizarea procurorului general CSM incuviinteaza trimiterea in judecata

Proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei de anchetare a magistratilor a fost finalizat si publicat marti pe site-ul Ministerului Justitiei. Proiectul prevede si modificarea Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor, in sensul ca actiunea penala in cazul unui judecator sau procuror poate fi inceputa doar cu autorizarea prealabila a procurorului general, iar trimiterea in judecata a magistratilor se incuviinteaza de catre Consiliul Superior al Magistraturii. De asemenea, Ministerul Justitiei propune prin acest proiect si modificarea Legii 317 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Catalin Predoiu: Proiectul pentru desfiintarea Sectiei speciale va fi pus in dezbatere publica in zilele urmatoare

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a precizat ca proiectul privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este in stadiul de finalizare, fiind o chestiune de zile pana cand va.

Ministrul Justitiei, despre desfiintarea Sectiei speciale: Este o chestiune de zile pana cand punem in dezbatere proiectul

Proiectul Ministerului Justitiei privind desfiintarea controversatei Sectii de anchetare a magistratilor este in stadiul de finalizare si este chestiune de zile pana cand va fi pus in dezbatere publica, potrivit ministrului Catalin Predoiu.

Ministerul Justitiei a finalizat proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Ministerul Justitiei a publicat, astazi, textul proiectului de lege care, daca va fi aprobat de Parl.

Ludovic Orban lasa loc de negocieri in ceea ce priveste desfiintarea SIIJ: Suntem departe de forma finala a proiectului

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti ca se asteapta punctele de vedere ale tuturor actorilor relevanti privind proiectul de desfiintare a Sectiei speciale pentru magistrati, aratand ca acesta este departe de forma finala.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

Ludovic Orban se declara foarte multumit de activitatea ministrilor: I-am evaluat intr-o perioada destul de lunga

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

Ludovic Orban: Cu 22% in Parlament e foarte greu sa guvernezi Romania. Nu stiu ce se va intampla, dar nu ma las judecat de actuala majoritate care nu are nicio legatura cu interesul tarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul Consiliul National al PNL, ca liberalilor le este greu sa guverneze Romania cu 22% in Parlament si cu spijinul unor grupuri politice.

Ludovic Orban: Romania e tinuta captiva de tot felul de baroni si baroneti rosii care isi imagineaza ca institutiile statului au fost inventate ca sa le produca lor avantaje (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, in discursul sau de la Consiliul National al PNL, ca Romania are o sansa de dezvoltare cum foarte putine tari au, insa este tinuta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )