Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

B1 B1,
Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre masurile pe care le-a luat Guvernul PNL in sprijinul diverselor sectoare ale economiei, afectate si ele de epidemia de coronavirus. Orban a sustinut ca. continuă pe B1

PeBloguri: Ludovic Orban, taxat de Ramona Ioana Bruynseels, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Ramona Ioana Bruynseels, liderul umanist care deschide lista PPU social-liberal) pentru Senat, a taxat in termeni duri promisiunea lui Ludovic Orban, care a anuntat ajutoare banesti pentru familiile victimelor tragediei de la Piatra Neamt. Fostul candidat la alegerile prezidentiale spune ca, desi un astfel de ajutor este justificat, momentul anuntului a fost unul ales prost.

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

Ludovic Orban: Ne confruntam cu o crestere dramatica a cantitatii de oxigen consumate. Spitalele trebuie sa faca toate efoturile pentru a avea intreaga cantitate necesara pentru tratarea pacientilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o noua sedintacu conducerea Ministerului Sanatatii. Ulterior evenimentului, prim-ministrul a facut o serie de declaratii de presa, context in care a vorbit si.

VIDEO Discutia dintre Ludovic Orban si Maia Sandu, dupa victoria la prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video cu discutia telefonica dintre premierul Ludovic Orban si Maia Sandu, dialog ce a avut loc a doua zi dupa prezidentialele din 15 noiembrie.

Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara ca Guvernul vrea sa deconteze din fonduri europene refacerea instalatiilor de alimentare cu oxigen din unitatile medicale. Seful Executivului a precizat ca a avut.

COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta de urgenta pe care a avut-o, luni, cu Nelu Tataru, in contextul tragediei de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )