Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ludovic Orban, despre afirmatiile Vioricai Dancila: Singura spirala este cea a minciunilor si abuzurilor n care se afunda Liviu Dragnea si Guvernul

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre afirmatiile Vioricai Dancila: Singura spirala este cea a minciunilor si abuzurilor n care se afunda Liviu Dragnea si Guvernul

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, spune ca declaratiile halucinante ale liderilor PSD din ultimele zile arata disperarea acestora de a musamaliza scandalul provocat de interventia violenta a jandarmeriei la proteste. Referitor la afirmatiile lui Dancila potrivit carora cei care au pierdut puterea la alegeri incearca sa construiasca o spirala a conflictului, Orban ii transmite ca singura spirala este cea a minciunilor si abuzurilor in care se afunda Dragnea. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, un nou atac la Viorica Dancila: Demonstratie de sfidare si tupeu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica declaratiile premierului Viorica Dancila, subliniind ca aceasta face o demonstratie de sfidare si tupeu si ca ar fi trebuit sa le demita pe Carmen Dan din functia.

Rasturnare de situatie in cazul dosarului de inalta tradare al Vioricai Dancila

SRI a raspuns solicitarii DIICOT, in dosarul de inalta tradare al Vioricai Dancila, deschis dupa plangerea facuta de liderul PNL Ludovic Orban. Solicitarea a fost facuta in luna iunie. in plangere.

Opozitia pregateste o noua motiune de cenzura impotriva Vioricai Dancila: Unul din obiective este daramarea acestui guvern care face un rau imens

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca unul din obiective formatiunii pe care o conduce, odata cu inceperea sesiunii parlamentare este depunerea unei noi motiuni de cenzura pentru demiterea guvernului.

Ludovic Orban: Pe doamna Dancila o doare la basca de faptul ca mii de romani au fost loviti cu bastoane, au fost agresati

Liderul PNL, Ludovic Orban, considera ca pe prim-ministrul Viorica Dancila nu o intereseaza faptul ca mii de romani au fost agresati, la protestul din 10 august, desfasurat in Piata Victoriei. Mai mult, Dancila nu a apelat nici la Corpul de control.

Ludovic Orban: Condamnam ferm toate atacurile demente si nejustificate ale PSD mpotriva presedintelui Iohannis

Ludovic Orban a condamnat atacurile demente ale PSD impotriva lui Klaus Iohannis, precizand ca vinovatia pentru violentele din 10 august apartine exclusiv PSD-ALDE, in contextul intentiei PSD de infiintare a unei comisii de ancheta asupra declaratiilor presedintelui despre actiunile Jandarmeriei, transmite Mediafax.

Orban despre o alianta: E important sa avem o strategie care sa permita cstigarea alegerilor

Presedintele liberal Ludovic Orban a declarat luni seara, la TVR1, referitor la o posibila alianta PNL-USR-PMP si Miscarea Romania impreuna, partidul condus de Dacian Ciolos, ca este important sa fie pusa in practica o strategie care sa duca la castigarea alegerilor si la formarea unui guvern.

Ludovic Orban: Am aprobat textul motiunii simple impotriva ministrului Carmen Dan. Singurii vinovati pentru ceea ce s-a intamplat pe 10 august sunt cei care sunt astazi la guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii au aprobat, de principiu, textul unei motiuni simple impotriva ministrului de Interne Carmen Dan, in contextul incidentelor de la protestul din Piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )