Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca cetatenii romani care sunt astazi in Marea Britanie au drepturile garantate. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, despre constructia autostrazii Comarnic-Brasov: Avem in principiu doua variante

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va stabili pana la sfarsitul lui ianuarie modalitatea de finantare a autostrazii dintre Comarnic si Brasov.

Ludovic Orban, despre cazul Floreasca: Sa nu creada directorul spitalului ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a precizat ca directorul Spitalului Floreasca nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

O romanca a murit la cateva ore dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie

O tanara de origine romana a murit la cateva ore dupa ce a nascut prin cezariana la un spital din Essex, Marea Britanie in urma unei hemoragii puternice. Doctorii nu au folosit cantitatea de sange necesara pentru a-i salva viata si nu i-au administrat nici coagulante, desi le aveau la dispozitie, relateaza The Guardian.

Autoritatea pentru concurenta din Marea Britanie investigheaza piata inmormantarilor dupa ce costurile s-au dublat

Pretul mediu al unei inmormantari in Marea Britanie a atins un nivel record de 4. 417 lire sterline in 2019, in crestere cu 3,4% fata de situatia din 2018, arata un studiu anual realizat de compania de asiguri SunLife, informeaza BBC.

Orban, despre vanzarea actiunilor Exxon la Marea Neagra: Nu putem hotari noi. Ce companii sunt interesate

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni seara, despre intentia Exxon Mobil de a vinde participatia de 50% pe care o are la proiectul din Marea Neagra, afirmand ca nu s-a luat o decizie privind vanzarea catre Lukoil si ca Romania isi doreste un partener serios, dar nu putem hotari noi.

O romanca a murit dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie. Acuzatiile aduse medicilor

O romanca a murit la cateva ore dupa ce a nascut prin cezariana la un spital din Essex, Marea Britanie. Un medic ginecolog chemat sa depuna marturie in instanta a sustinut ca tanara n-a primit toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )