Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor in toamna: E clar ca trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pregatite mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor, in toamna, dar considera necesara reducerea numarului de elevi dintr-o clasa.

Ludovic Orban, despre noul an scolar: Trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pre.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un act politicianist. Va afecta capacitatea statului de a face fata provocarilor epidemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca intentia social-democratilor de a depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL este un demers politicianist, ce va produce efecte negative asupra democratiei din.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Nu vad niciun temei serios. Guvernul si-a facut datoria cu devotament

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca motiunea de cenzura anuntata de PSD nun are niciun temei serios, pentru ca Guvernul si-a facut datoria cu devotament, cu dedicare, considerand ca ar fi un act politicianist care nu ar avea decat efecte negative asupra democratiei in Romania.

Ludovic Orban, despre decizia de clasare partiala a dosarului 10 August: Nu o inteleg! Este contrara a ceea ce au patit protestatarii pasnici

Clasarea partiala a dosarului violentelor din 10 August 2018 il intristeaza pe premierul Ludovic Orban. Acesta a declarat, vineri, ca nu intelege decizia procurorilor DIICOT, afirmand ca este.

Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Ludovic Orban a anuntat la finalul videoconferintei cu prefectii ca a dat un mesaj de mobilizare autoritatilor din teritoriu pentru a se organiza eficient. Premierul a spus ca orice posibil purtator de virus trebuie sa respecte izolarea. Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore, sa stea macar 5 zile, pentru a fi in afara oricarui pericol, a subliniat premierul.

Orban vrea ca alegerile locale sa se desfasoare timp de doua zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare buna ideea de a avea doua zile de alegeri, la alegerile locale, pentru ca s-ar evita inghesuiala la urne si va fi redus riscul de imbolnavire. Prim-ministrul precizeaza insa ca va fi nevoie de o modificare legislativa desi un amendament in acest sens depus de USR a fost respins de parlamentari.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre o scadere a numarului de infectari, dupa aplicarea legii carantinarii: inca n-am vazut impactul tergiversarii adoptarii unei legi in urma deciziei CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii, care a fost adoptata joi de Senat, in calitate de for decizional,.

LUDOVIC ORBAN: Alegerile organizate in alte tari nu au avut impact negativ asupra sanatatii

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la desfasurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, in aceasta perioada cand cresc cazurile de infectare cu noul coronavirus, ca au fost si alte state care au organizat alegeri, cum ar fi Polonia si Croatia si nu au rezultat efecte negative asupra sanatatii.

Ludovic Orban: Nu ne dorim sa mai impunem restrictii. Depinde de respectarea regulilor. inca nu am vazut impactul tergiversarii legii carantinei

Premierul Ludovic Orban a vizitat sambata statia de pompare Faurei unde a declarat ca Guvernul nu isi doreste impunerea de noi restrictii in contextul pandemiei de COVID-19, insa toul depinde de respectarea regulilor. Acesta a vorbit si despre tergiversarea legii carantinei, promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca nu intelege de ce PSD a votat proiectul de lege in Camera Deputatilor pentru ca apoi sa se razandeasca la Senat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )