Libnet.ro
UNICEF

04:40

Ludovic Orban: Nu ne dorim sa mai impunem restrictii. Depinde de respectarea regulilor. inca nu am vazut impactul tergiversarii legii carantinei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Nu ne dorim sa mai impunem restrictii. Depinde de respectarea regulilor. inca nu am vazut impactul tergiversarii legii carantinei

Premierul Ludovic Orban a vizitat sambata statia de pompare Faurei unde a declarat ca Guvernul nu isi doreste impunerea de noi restrictii in contextul pandemiei de COVID-19, insa toul depinde de respectarea regulilor. Acesta a vorbit si despre tergiversarea legii carantinei, promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca nu intelege de ce PSD a votat proiectul de lege in Camera Deputatilor pentru ca apoi sa se razandeasca la Senat. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa mai impunem nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor.

Orban: Nu ne dorim sa mai impunem nicio restrictie, nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

Ludovic Orban: Nu Guvernul este de vina ca au crescut cazurile. Nu vrem sa impunem noi restrictii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu liberalii sunt de vina pentru cresterea numarului de cazuri de infectari cu coronavirus.

Ludovic Orban nu exclude amanarea alegerilor locale: Nu ne dorim asta, dar daca va fi necesar suntem pregatiti pentru orice masura pentru a apara sanatatea populatiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca in cazul in care situatia epidemiologica o va impune, alegerile locale, programate pentru data de 27 septembrie si amanate deja in contextul pandemiei de.

Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor

In lipsa legii care sa reglementeze izolarea si carantina, Ludovic Orban apeleaza la latura emotionala si ii roaga pe cei care au fost infectati cu coronavirus sa stea in spitale macar cinci zile. Vezi un pic mai jos apelul premierului catre populatie. Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor infectati cu coronavirus .

Guvernul discuta primele acte normative necesare in implementarea planului de relansare economica. Ludovic Orban: Ne-am angajat ca le vom adopta pe toate in 30 de zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de guvern, ca vor analiza mai multe acte normative necesare pentru implementarea planului de relansare economica Recladim Romania. Acestea se refera.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari la sediul PNL. Se cere demisia Premierului

Ludovic Orban este huiduit joi, la sediul PNL. Premerul sustinea o conferinta de presa, cand mai multi protestatari au incepu sa scandeze si sa ii ceara demisia sefului Executivului PNL.

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Izolarea unei persoane bolnave este o masura care pazeste restul societatii

Premierul Ludovic Orban sustine ca plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea si izolarea in timpul epidemiei. in urma discutiilor cu presedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )