Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Singura certitudine este ca nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Singura certitudine este ca nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, singura certitudine este ca liberalii nu vor face nicio intelegere cu PSD pentru crearea unei majoritati dupa alegerile parlamentare programate la inceputul lu. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind motiunea de cenzura: Nu e nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului. Hai sa nu ne facem ca nu intelegem despre ce e vorba (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca decizia prin care Curtea Constitutionala a constatat ca nu exista un conflict intre Guvern si Parlament pe tema depunerii motiunii de cenzura nu este nici in.

Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor: Trei saptamani a fost o nebunie, toata lumea a fost speriata si vedem ca nu s-a intamplat nimic Despre lipsa tabletelor: Cheltuielile se fac de autoritatile locale

Premierul Ludovic Orban a insistat, marti, ca elevii sunt in siguranta in scoli, caci au fost luate toate masurile pentru reducerea pe cat posibil a riscului de raspandire a coronavirusului. Cat despre.

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

Orban despre reluarea votului pe motiune: Noua nu ne este frica, n-au fost in stare sa asigure cvorumul

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu se teme de o reluare a votului la motiunea de cenzura depusa neconstitutional de PSD, adaugand ca social-democratii n-au fost in stare sa asigure cvorumul la dezbaterea acesteia.

TRAIAN BASESCU: Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban?

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a afirmat, intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, ca nu mai crede in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban. El a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest gogosar incompetent care a devenit si premier, scrie News.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

ORBAN DESPRE DECIZIA CCR: Noua nu ne e frica, daca PSD-ul vrea sa continue procedura, s-o continue, ii asteptam

Premierul Ludovic Orban a declarat ca decizia Curtii Constitutionale, conform careia nu exista conflict juridic intre Guvern si Parlament in privinta motiunii de cenzura, nu este una nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului, este o decizie ca ei au considerat ca nu e conflict ca sa nu se pronunte pe fond. Noua nu ne e frica, daca PSD-ul vrea sa continue procedura, s-o continue, ii asteptam. Pana una-alta, le readuc aminte ca nici macar n-au fost in stare sa asigure cvorumul, a afirmat Orban, conform news. ro.

Orban, despre decizia CCR privind motiunea de cenzura: Au considerat ca nu e conflict ca sa nu se pronunte pe fond Nu ne e frica, daca PSD-ul vrea sa continue procedura, ii asteptam

Premierul Ludovic Orban spune ca decizia Curtii Constitutionale, conform careia nu exista conflict juridic intre Guvern si Parlament in privinta motiunii de cenzura, nu este una nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului, ci au considerat ca nu e conflict ca sa nu se pronunte pe fond.

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )