Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ludovic Orban, despre anuntul ministrului Justitiei: Este un demers care nu are niciun fel de fundament

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre anuntul ministrului Justitiei: Este un demers care nu are niciun fel de fundament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, nu este de acord cu procedura de evaluare declansata de ministrul Justitiei in cazul procurorului general si spune ca Tudorel Toader actioneaza 'in numele grupului de infractori care conduc Romania', pentru a-l indeparta din functie pe Augustin Lazar. continuă pe Hotnews

Tariceanu: Declaratia ministrului Justitiei este incurajatoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, califica drept incurajator anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind evaluarea manageriala a procurorului general, liderul ALDE sustinand ca nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat, relateaza News. ro.

Ludovic Orban, despre demersul lui Tudor Toader: Nu are niciun fundament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, nu este de acord cu procedura de evaluare declansata de ministrul Justitiei in cazul procurorului general si spune ca Tudorel Toader actioneaza 039;039;in numele grupului de infractori care conduc Romania039;039;, pentru a-l.

Ludovic Orban, despre afirmatiile Vioricai Dancila: Singura spirala este cea a minciunilor si abuzurilor n care se afunda Liviu Dragnea si Guvernul

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, spune ca declaratiile halucinante ale liderilor PSD din ultimele zile arata disperarea acestora de a musamaliza scandalul provocat de interventia violenta a jandarmeriei la proteste. Referitor la afirmatiile lui Dancila potrivit carora cei care au pierdut puterea la alegeri incearca sa construiasca o spirala a conflictului, Orban ii transmite ca singura spirala este cea a minciunilor si abuzurilor in care se afunda Dragnea.

Ludovic Orban, despre inceputul revocarii lui Augustin Lazar: Tudorel Toader actioneaza in numele grupului de infractori care conduc Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica in termeni duri decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de evaluare a activitatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va finaliza cu o .

Tariceanu: Declaratia ministrului Justitiei este incurajatoare. Nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, califica drept incurajator anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind evaluarea manageriala a procurorului general, liderul ALDE sustinand ca nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat.

Orban, despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea: O poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta nazdravanie.

Orban, despre tentativa de asasinat invocata de Dragnea: Clar o poveste de adormit copiii, O MINCIUNA GOGONATA!

Liderul PNL, Ludovic Orban, il iornizeaza pe Liviu Dragnea dupa declaratia acestuia privind tentativa de asasinat Cred ca nu mai trebuie prelungita foarte mult dezbaterea cu nazdravania asta a lui Dragnea,.

Ludovic Orban: Nu vom vota actuala rectificare bugetara, cu siguranta e o MARE MINCIUNA!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat sambata ca liberalii nu vor vota rectificarea bugetara, pe care o considera o mare minciuna. Nu am votat nici legea bugetului de stat. Cu siguranta actuala.

Ludovic Orban, un nou atac la Viorica Dancila: Demonstratie de sfidare si tupeu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica declaratiile premierului Viorica Dancila, subliniind ca aceasta face o demonstratie de sfidare si tupeu si ca ar fi trebuit sa le demita pe Carmen Dan din functia.

Ludovic Orban: Pe doamna Dancila o doare la basca de faptul ca mii de romani au fost loviti cu bastoane, au fost agresati

Liderul PNL, Ludovic Orban, considera ca pe prim-ministrul Viorica Dancila nu o intereseaza faptul ca mii de romani au fost agresati, la protestul din 10 august, desfasurat in Piata Victoriei. Mai mult, Dancila nu a apelat nici la Corpul de control.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )