Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban, despre apocalipsa fiscala: Este o crima economica. Parca e un razboi dat impotriva sanatatii economiei romanesti

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre apocalipsa fiscala: Este o crima economica. Parca e un razboi dat impotriva sanatatii economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca apocalipsa fiscala pregatita de GUvernul Dancila prin noi taxe e o crima economica si pare un razboi indreptat imporiva economiei romanesti. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: UDMR a vrut sa mimeze neutralitatea. De doi ani sprijina guvernul si actioneaza mai degraba impotriva electoratului maghiar (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la votul pe motiunea de cenzura, parlamentarii UDMR au incercat sa mimeze neutralitatea, dar, in realitate, ei au.

Ludovic Orban, despre `taxa pe lacomie`: Dragnea l-a pus pe gigolo Teodorovici sa faca anuntul. E aproape ca o negociere in stil mafiot (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, Ordonanta de urgeta care cuprinde taxa pe lacomie, care ar urma sa fie adoptata vineri de Guvern. Anuntul.

Apocalipsa fiscala. PNL indeamna patronatele la o greva fiscala generalizata

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca patronatele ar trebui sa faca o greva fiscala in cazul in Guvernul Dancila va adopta o ordonanta de urgenta prin care sunt introduse noi taxe.

Ludovic Orban: Solicitam patronatelor sa se solidarizeze mpotriva acestui tsunami fiscal. Sustinem o greva fiscala generalizata

Presedintele PNL Ludovic Orban cere Guvernului sa nu dea ordonanta programata din domeniul fiscal, despre care spune ca reprezinta planuri ticaloase de distrugere a economiei private si de saracire a populatiei, anuntand ca PNL va cere Avocatului Poporului sa o conteste la Curtea Constitutionala. in plus, Orban afirma ca patronatele trebuie sa se solidarizeze si pot recurge inclusiv la greva fiscala generalizata, pe care PNL o sustine.

Ludovic Orban: Tantica inculta, analfabeta, dar obraznica si tupeista comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti.

Ludovic Orban: Tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, taxeaza dur Guvernului de a adopta Ordonanta de urgenta prin care sunt introduse noi taxe. intr-o postare pe Facebook, liderul liberal i-a transmis un mesaj extrem de taios.

Dancila anunta ca Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani si taxa pe lacomie.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Guvernul a adoptat vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Ludovic Orban, la implinirea a 29 de ani de la Revolutie: Dragnea si Tariceanu nu sunt altceva decat doi strigoi ai regimului defunct

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat faptul ca nu a fost organizata in aceste zile o sedinta festiva in Parlament pentru a marca implinirea a 29 de ani de la Revolutia din 1989. Liberalul sustine ca,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )