Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Solicitam patronatelor sa se solidarizeze mpotriva acestui tsunami fiscal. Sustinem o greva fiscala generalizata

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Solicitam patronatelor sa se solidarizeze mpotriva acestui tsunami fiscal. Sustinem o greva fiscala generalizata

Presedintele PNL Ludovic Orban cere Guvernului sa nu dea ordonanta programata din domeniul fiscal, despre care spune ca reprezinta planuri ticaloase de distrugere a economiei private si de saracire a populatiei, anuntand ca PNL va cere Avocatului Poporului sa o conteste la Curtea Constitutionala. in plus, Orban afirma ca patronatele trebuie sa se solidarizeze si pot recurge inclusiv la greva fiscala generalizata, pe care PNL o sustine. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, taxeaza dur Guvernului de a adopta Ordonanta de urgenta prin care sunt introduse noi taxe. intr-o postare pe Facebook, liderul liberal i-a transmis un mesaj extrem de taios.

Ludovic Orban, la implinirea a 29 de ani de la Revolutie: Dragnea si Tariceanu nu sunt altceva decat doi strigoi ai regimului defunct

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat faptul ca nu a fost organizata in aceste zile o sedinta festiva in Parlament pentru a marca implinirea a 29 de ani de la Revolutia din 1989. Liberalul sustine ca,.

Ludovic Orban: Tantica inculta, analfabeta, dar obraznica si tupeista comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti.

Ludovic Orban, despre apocalipsa fiscala: Este o crima economica. Parca e un razboi dat impotriva sanatatii economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca apocalipsa fiscala pregatita de GUvernul Dancila prin noi taxe e o crima economica si pare un razboi indreptat imporiva economiei romanesti.

Ludovic Orban: PSD a dat gratierea pentru cei condamnati pentru fapte de coruptie prin decizia CCR privind completurile de 5 judecatori de la Curtea Suprema (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, prin intermediul deciziei Curtii Constitutionale, referitoare la constituirea ilegala a completurilor de cinci.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: UDMR a vrut sa mimeze neutralitatea. De doi ani sprijina guvernul si actioneaza mai degraba impotriva electoratului maghiar (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la votul pe motiunea de cenzura, parlamentarii UDMR au incercat sa mimeze neutralitatea, dar, in realitate, ei au.

Ludovic Orban, despre `taxa pe lacomie`: Dragnea l-a pus pe gigolo Teodorovici sa faca anuntul. E aproape ca o negociere in stil mafiot (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, Ordonanta de urgeta care cuprinde taxa pe lacomie, care ar urma sa fie adoptata vineri de Guvern. Anuntul.

LUDOVIC ORBAN: Somam Guvernul Dragnea - Dancila sa nu adopte ordonanta lacomiei

PNL someaza Guvernul Dragnea - Dancila sa opreasca declansarea unui tsunami economic si fiscal si sa nu adopte ordonanta lacomiei.

Ludovic Orban: Ordonanta Lacomiei guvernului Dragnea Dancila impune o suprataxare salbatica a economiei romanesti care va distruge mediul de afaceri si va saraci populatia

Ordonanta Lacomiei guvernului Dragnea Dancila impune o suprataxare salbatica a economiei romanesti care va distruge mediul de afaceri si va saraci populatia, spune pre;edintele PNL, Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )