Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban despre atragerea ALDE la motiune: Stiti ce poveste au bagat? Nu venim acuma cu voi, venim in toamna (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban despre atragerea ALDE la motiune: Stiti ce poveste au bagat? Nu venim acuma cu voi, venim in toamna (VIDEO)

Au avut loc discutii cu unii parlamentari ai ALDE care sunt jenati de asocierea cu PSD, darcare au spus ca vor sustine PNL de abia in toamna, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, in cadrul editiei. continuă pe B1

Ludovic Orban despre situatia din Rep. Moldova: Guvernul Filip isi pierduse orice urma de legitimitate

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

Ludovic Orban despre motiune: Am purtat negocieri si cu parlamentari individuali PSD (VIDEO)

Partidul National Liberal PNL) a purtat negocieri inclusiv cu parlamentari individuali PSD, cu puterea de a convinge alti parlamentari individuali, a declarat presedintele PNL, in cadrul editiei de joi a emisiunii.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

Orban, despre acordul politic initiat de Iohannis: UDMR a luat decizia sa semneze pactul

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat ca si UDMR va semna acordul politic national initiat de presedintele Klaus Iohannis pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, insa liderul Uniunii Kelemen Hunor va semna, probabil la o data ulterioara, neputand participa joi la Cotroceni, relateaza Mediafax.

LUDOVIC ORBAN: Democratia a invins in Republica Moldova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca democratia a invins in Republica Moldova, precizand ca demisia Guvernului Filip, desi a venit cu intarziere, reprezinta un gest de normalitate deoarece isi pierduse orice urma de legitimitate si cramponarea de putere nu ar fi facut altceva decat sa arunce Republica Molova in haos si conflict.

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban dupa ce presedintele liberalilor a decis sa mearga singur la Cotroceni. Noul europarlamentar se simte nedreptatit. Joi, Orban a semnat acordul.

LUDOVIC ORBAN, PNL: Sansele motiunii de cenzura, mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca sansele motiunii de cenzura sunt mai mari decat la celelalte motiuni de dupa decembrie 2016, sustinand ca, pana in acest moment, se poate baza pe 214-215 voturi, nu foarte departe de cele 233 necesare pentru a trece motiunea, iar negocierile individuale vor continua pana in ultima zi.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru e sa depunem motiunea cat mai repede

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului ar putea fi depusa maine la Parlament, conform Agerpres.

Ludovic Orban anunta depunerea MOTIUNII DE CENZURA impotriva executivului: Sa punem punct acestei guvernari nocive (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca motiunea de cenzura impotriva guvernului este aproape gata si, cel mai probabil, va fi depusa in cursul zilei de miercuri. Orban a anuntat ca a purtat discutii.

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )