Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban, despre cei ce nu respecta regulile: Deocamdata, vor fi mustrati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban, despre cei ce nu respecta regulile: Deocamdata, vor fi mustrati

Cetatenii care nu respecta regulile impuse de autoritati in starea de alerta risca deocamdata o mustrare, un avertisment, recomandarea catre fortele de ordine fiind ca, o perioada, sa informeze si sa solicite respectarea acestor masuri, nu sa dea. continuă pe Wall-Street Ro

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Ludovic Orban, despre masurile de repornire a economiei in contextul pandemiei de COVID-19: Primul pilon al reconstructiei este cel al investitiilor publice. Program de sustinere pentru companiile medii si mari, similiar cu IMM Invest (VIDEO)

Ludovic Orban, a prezentat, marti in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, o serie de masuri pe care Guvernul le are in vedere pentru repornirea economiei, care a fost afectata in ultimele lu.

Ludovic Orban a explicat ce risca romanii care nu respecta masurile luate pe timpul starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Alba, ca, deocamdata, cei care nu respecta regulile impuse in perioada starii de alerta vor primi o mustrare de la fortele de ordine. De asemenea, prim-ministrul a explicat ca va fi derulata o campanie larga de informare a cetatenilor cu privire la aceste reguli, iar, ulterior, cine nu le respecta va fi amendat.

LUDOVIC ORBAN: Vom avea doua variante ale declaratiei pe propria raspundere dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca declaratia pe propria raspundere ar putea fi completata si dupa 15 mai de cei care parasesc localitatea.

Ludovic Orban: Salariatii care vor avea peste 37 de grade nu vor fi primiti la locul de munca

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca toate companiile si institutiile publice din Romania vor face triajul la locul de munca, iar angajatii care au temperatura de peste 37 de grade nu vor fi primiti la serviciu.

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

VIDEO Ludovic Orban i-a taiat elanul unui ministru care se lauda in sedinta de Guvern. Pastrati-va explicatiile!

In sedinta de Guvern, premierul Ludovic Orban l-a intrerupt pe ministrul Mediului, Costel Alexe, care incepuse un potop de laude despre lupta sa cu taierile ilegale de padure. De fapt, Alexe prezenta un proiect lansat abia in consultare publica.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vor fi deschise spatiile comerciale cu iesire la exterior si cele cu o suprafata mai mica de 15.000 de m2. Se reia activitatea normala a spitalelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ca, probabil, este pentru prima data in istoria Romaniei cand este declarata starea de alerta.

Ludovic Orban a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a convocat in sedinta Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Discutiile vor avea loc incepand cu ora 20. Scopul structurii va fi sa adopte masuri de respectat in.

Ludovic Orban i-a chemat la consultari pe membrii cultelor religioase din Romania

Guvernul i-a chemat la consultari pe membrii cultelor religioase din Romania! Pentru ca pe data de 14 mai expira actuala stare de urgenta, Ludovic Orban i-a chemat la discutii, in cursul zilei de azi, pe reprezentantii cultelor din tara, pentru a decide cum vor fi redeschise lacasurile de cult si in ce masura se va face.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )