Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale. continuă pe Hotnews

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

Ludovic Orban (PNL): Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Premierul Ludovic Orban, liderul Partidului National Liberal PNL), a declarat ca decizia luata marti de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), care a dat castig de cauza Laurei Codruta Kovesi in.

Orban, despre victoria lui Kovesi la CEDO: Curtea Constitutionala s-a compromis, din cauza unor indivizi in permanenta complicitate cu PSD. Trebuie reanalizat modul in care functioneaza CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei s-a compromis, spune premierul Ludovic Orban, comentand decizia CEDO prin care se stabileste ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA a fost una abuziva. Liderul PNL mai spune ca speta Kovesi nu este singura decizie de acest fel a CCR si spune ca hotararea forului european arata ca este nevoie de reanalizarea modului in care este compusa si functioneaza instanta constitutionala. El mai spune ca magistratii trebuie sa revizuiasca decizia referitoare la obligarea presedintelui Romaniei de a emite un decret intocmai cum considera Curtea Constitutionala.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

Avocatul Adrian Toni Neacsu, dupa decizia CCR: Nu se anuleaza amenzile

Adrian Toni Neacsu, fost judecator CSM, in prezent avocat, spune ca nu decizia CCR de miercuri nu anuleaza automat amenzile date in starea de urgenta. Nu urmeaza un val de plangeri in instanta, nu se anuleaza amenzile, spune fostul judecator.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: CCR este de partea celor care incalca legea (VIDEO)

Premierul Ldovic Orban a declarat, dupa vizita de la Academia Tehnica Mitara Ferdinand I, ca CCR este este de partea celor care incalca legea, in contextul in care Curtea Constitutionala a decis ca.

Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Premierul Ludovic Orban condamna deciziile Curtii Constitutionale Romane despre care afirma ca sunt de partea celor care incalca legea si au un vadit caracter politic. CCR a admis miercuri ca amenzile pentru nerespectarea starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale sunt neconstitutionale.

Orban, dupa ce CCR a anulat amenzile: Ma socheaza. E un indemn la anarhie VIDEO

Premierul Ludovic Orban a criticat dur decizia CCR prin care amenzile date de politie pe timpul starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale. E o invitatie a CCR pentru nerespectarea legii, la anarhie si la un comportament incorect fata de societate si fata de semeni, a spus Ludovic Orban.

Dorneanu: Premierul spune de vreun an ca suntem compromisi Politicienii sunt liberi sa analizeze modul in care sunt numiti judecatorii CCR Ce spune despre decizia CEDO in cazul Kovesi

Presedintele Curtii Constitutionale Valer Dorneanu sustine ca in decizia CEDO in favoarea Laurei Codruta Kovesi nu a vazut nicio apreciere directa ca a gresit CCR si cere tuturor care vor sa isi faca o parere sa citeasca hotararea cu rabdare si cu obiectivitate. Despre declaratiile lui Ludovic Orban ca CCR s-a compromis dupa acesta decizie, Dorneanu a declarat pentru HotNews. ro ca premierul spune de vreun an ca judecatorii Curtii sunt compromisi, el sustinand ca politicienii sunt liberi sa analizeze daca e buna legea de organizare a CCR si modul in care sunt numiti judecatorii constitutionali.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )