Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Premierul Ludovic Orban condamna deciziile Curtii Constitutionale Romane despre care afirma ca sunt de partea celor care incalca legea si au un vadit caracter politic. CCR a admis miercuri ca amenzile pentru nerespectarea starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale sunt neconstitutionale. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: CCR este de partea celor care incalca legea (VIDEO)

Premierul Ldovic Orban a declarat, dupa vizita de la Academia Tehnica Mitara Ferdinand I, ca CCR este este de partea celor care incalca legea, in contextul in care Curtea Constitutionala a decis ca.

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania

Premierul Ludovic Orban afirma ca fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader este o rusine pentru Romania.

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

Ludovic Orban (PNL): Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Premierul Ludovic Orban, liderul Partidului National Liberal PNL), a declarat ca decizia luata marti de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), care a dat castig de cauza Laurei Codruta Kovesi in.

PSD critica in termeni duri raportul prezentat de premierul Ludovic Orban

PSD critica in termeni duri raportul prezentat de premierul Ludovic Orban, spunand ca deviza celor sase luni de guvernare pare a fi, conform datelor din presa, pandemia apara hotia, iar raportul este mai amplu chiar si decat programul de guvernare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )