Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, despre discursul impotriva statului paralel: Dragnea taia porci cu reprezentanti de seama ai serviciilor

B1 B1,
Ludovic Orban, despre discursul impotriva statului paralel: Dragnea taia porci cu reprezentanti de seama ai serviciilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a raspuns acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea in discursul de la mitingul PSD si i-a amintit acestuia ca acum vorbeste de statul paralel dupa ce el era cel care se vedea mereu cu. continuă pe B1

Mesajul REZIST, proiectat pe cladirea Guvernului chiar cand Dragnea tuna impotriva statului paralel (FOTO)

Oameni din toate regiunile tarii au fost adusi sambata in Bucuresti, de liderii PSD, pentru a protesta, sustin ei, impotriva abuzurilor si a statului paralel. Masuri exceptionale au fost luate i.

Ludovic Orban, despre mitingul PSD: Nu este un miting impotriva abuzurilor ci unul de intimidare

Liderul PNL Ludovic Orban condamna mitingul organizat de PSD sambata in Piata Victoriei afirmand ca oamenii sunt adusi spundandu-le ca este un miting impotriva abuzurilor, dar scopul urmarit este de unul de.

Rusine istorica: PNTCD, de partea PSD. Pavelescu sustine mitingul impotriva statului paralel si a miscarilor nazisto-staliniste care au acaparat statul roman

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a anuntat peFacebookca formatiunea pe care o conduce sustine mitingul impotriva abuzurilor, a statului paralel si a miscarilor nazisto-staliniste care au acaparat statul roman. intr-o alta postare, Pavelescu acuza comunitatea Rezist si statul paralel ca au condus o actiune de denigrare si linsaj pe pagina sa de social media.

Viorica Dancila, discurs despre pensii si salarii la mitingul impotriva statului paralel: Cui foloseste asaltul permanent impotriva Guvernului? (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a folosit de discursul de la mitingul PSD pentru a vorbi despre cresteri de pensii si salarii. Noi am marit salariile, ei au fost impotriva si le-au taiat cand au fost la.

Ludovic Orban, despre manifestatia PSD: Este un miting de intimidare, pentru a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia n dosarul lui Dragnea si de a pune presiune pe presedintele Romniei privind demiterea lui Kovesi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a acuzat, sambata, peFacebook, ca mitingul PSD contra abuzurilor este un miting de intimidare, explicand ca nu poti sa faci miting contra abuzurilor atunci cand esti la putere, pentru ca abuzurile nu pot fi comise decat de cei care detin puterea. Potrivit acestuia, alegerea locului de manifestatie arata intentia clara de a confisca locul simbolic in care protesteaza de un an si jumatate cei care sunt impotriva PSD, iar scopul este de a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia in dosarul lui Liviu Dragnea privind angajarile fictive de la DGASPC. Acesta subliniaza si ca mitingul este organizat dupa decizia CCR privind revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu obiectivul de a pune presiune pe presedintele Romaniei.

Tariceanu: Smbata, n Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada, potrivit News. ro. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, procuratura si aplauda spectacolul catuselor. Este momentul sa aratam ca suntem puternici si ca lupta impotriva statului paralel are o sustinere semnificativa in randul romanilor, scrie Tariceanu pe Facebook, el distribuind pagina creata de ALDE pentru mitingul PSD de sambata seara.

Traian Basescu, dupa discursul lui Dragnea de la mitingul PSD: El este cel care a lins cu sarg pe toti sefii institutiilor statului paralel

Fostul presedinte Traian Basescu a iesit public cu un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea dupa ce a fost numit creatorul statului paralel in discursul acestuia de la mitingul PSD de sambata.

Orban despre mitingul puterii: Liderii PSD au debitat fantasmagorii / Si-au pierdut uzul ratiunii si traiesc ntr-o realitate paralela

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat duminica, la Targu Mures, ca mitingul PSD a reprezentat mult zgomot pentru nimic. El a mai spus ca liderii PSD au debitat fantasmagorii demonstrand ca si-au pierdut uzul ratiunii si traiesc intr-o realitate paralela.

Ludovic Orban: Am fost primit bine in Videle desi mi s-a spus ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, intr-o postare pe contul sau de socializare, ca a fost vineri la Videle, in judetul Telorman, cu ocazia zilelor orasului si, cu toate ca multi l-au sfatuit sa nu mearga pentru ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan, spune ca a fost primit foarte bine si nu prea a vazut lideri PSD acolo.

VIDEO Ludovic Orban: Orice forma de sprijin din partea PSD pentru Plahotniuc face un rau imens Republicii Moldova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat pe cei din conducerea PSD, condus de catre Liviu Dragnea, sa inceteze sa-l mai sprijine pe liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, pentru ca acest lucru ar face un rau imens Republicii Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )