Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban, despre manifestatia PSD: Este un miting de intimidare, pentru a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia n dosarul lui Dragnea si de a pune presiune pe presedintele Romniei privind demiterea lui Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre manifestatia PSD: Este un miting de intimidare, pentru a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia n dosarul lui Dragnea si de a pune presiune pe presedintele Romniei privind demiterea lui Kovesi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a acuzat, sambata, peFacebook, ca mitingul PSD contra abuzurilor este un miting de intimidare, explicand ca nu poti sa faci miting contra abuzurilor atunci cand esti la putere, pentru ca abuzurile nu pot fi comise decat de cei care detin puterea. Potrivit acestuia, alegerea locului de manifestatie arata intentia clara de a confisca locul simbolic in care protesteaza de un an si jumatate cei care sunt impotriva PSD, iar scopul este de a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia in dosarul lui Liviu Dragnea privind angajarile fictive de la DGASPC. Acesta subliniaza si ca mitingul este organizat dupa decizia CCR privind revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu obiectivul de a pune presiune pe presedintele Romaniei. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre mitingul PSD: Nu este un miting impotriva abuzurilor ci unul de intimidare

Liderul PNL Ludovic Orban condamna mitingul organizat de PSD sambata in Piata Victoriei afirmand ca oamenii sunt adusi spundandu-le ca este un miting impotriva abuzurilor, dar scopul urmarit este de unul de.

Miting de intimidare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca mitingul PSD este o actiune profund nedemocratica de intimidare a opozitiei, a magistratilor, a oamenilor liberi, a functionarilor si angajatilor din sistemul public care nu raspund la comenzile politice, a jurnalistilor care isi permit sa critice PSD, a oricarui roman care nu accepta sa fie sluga vechilului sef. Nu va lasati impresionati de multimea adunata cu arcanul si pe care comunistoizii din jurul lui Dragnea incearca sa o foloseasca pe post de amenintare psihologica la adresa noastra, transmite Orban, pe Facebook.

Ludovic Orban: Am fost primit bine in Videle desi mi s-a spus ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, intr-o postare pe contul sau de socializare, ca a fost vineri la Videle, in judetul Telorman, cu ocazia zilelor orasului si, cu toate ca multi l-au sfatuit sa nu mearga pentru ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan, spune ca a fost primit foarte bine si nu prea a vazut lideri PSD acolo.

VIDEO Ludovic Orban: Orice forma de sprijin din partea PSD pentru Plahotniuc face un rau imens Republicii Moldova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat pe cei din conducerea PSD, condus de catre Liviu Dragnea, sa inceteze sa-l mai sprijine pe liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, pentru ca acest lucru ar face un rau imens Republicii Moldova.

Codrin Stefanescu, despre mitingul PSD: Ne-am pregatit pentru 150.000 de persoane, dar se pare ca vor veni mult mai multi

PSD s-a pregatit pentru o participare de 150. 000 de oameni la mitingul pe care il va organiza sambata in Piata Victoriei, sustine secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu. El spune ca prezenta la manifestatia PSD va fi insa mult mai mare.

Orban: Prin motivarea CCR este incalcat principiul constitutional al independentei justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, ca prin motivarea Curtii Constitutionale cu privire la revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie este incalcat principiul constitutional al.

Ludovic Orban: Trebuie sa ne gndim la revizuirea Constitutiei, inclusiv la limitarea competentelor CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca ar fi oportuna revizuirea Constitutiei, la momentul in care va exista un sprijin popular si parlamentar in acest sens, demers care sa vizeze si limitarea competentelor CCR, care a devenit un stat in stat, scrie Mediafax.

Ludovic Orban desfiinteaza motivarea CCR in cazul revocarii lui Kovesi: Au calcat in picioare independenta Justitiei!

Presedintele PNL a desfiintat motivarea Curtii Constitutionale cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi. Ludovic Orban considera ca judecatorii CCR pur si simplu au calcat in picioare independenta.

Steluta Cataniciu, despre mitingul PSD: Vin cu autocarul de la Cluj

Vicepresedinte ALDE, Steluta Cataniciu, a vorbit despre mitingul PSD. Cataniciu a precizat ca vine cu autocarul de la Cluj si se va opri direct in Piata Victoriei. Venim de la Cluj, sunt impreuna.

Sondaj: Ce cred romanii despre mitingul PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, rezultatele unui sondaj privind mitingul PSD programat pentru sambata in Capitala. La intrebarea Este o idee buna organizarea unui miting.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )