Libnet.ro
UNICEF

09:31

Care sunt cele cinci avize medicale necesare la inceperea anului scolar

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele cinci avize medicale necesare la inceperea anului scolar

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur, scrie Hotnews. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Totul despre cele 5 avize medicale pentru inceperea anului scolar: Care sunt si in ce situatie este necesar fiecare dintre ele

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur. Cele 5 avize sunt: recomandarea pentru copiii cu boli cronice, adeverinta de boli cronice in cazul apartinatorilor, avizul epidemiologic, adeverinta de intrare in colectivitate si adeverinta pentru educatie fizica. Ministerul Sanatatii a transmis catre Directiile de Sanatate Publica din tara adresa finala in care arata in ce conditii este nevoie de fiecare dintre aceste avize, document obtinut de HotNews. ro.

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Avertisment pentru parinti. Care sunt cele mai intalnite simptome ale infectiei cu coronavirus la copii

Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu coronavirus la copii sunt oboseala, durerile de cap si febra. Specialistii ii atentioneaza pe parinti ca unii copii pot avea si simptome precumtuse.

Tataru, despre adeverintele necesare la inceputul scolii: Prioritare sunt cele pentru copiii cu boli cronice

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, referitor la adeverintele medicale necesare la inceputul noului an scolar, ca prioritara este eliberarea adeverintelor pentru elevii cu patologii cronice, pentru ca acestia sa poata opta in timp util pentru invatamant online sau prezenta fizica la scoala.

Oamenii de stiinta avertizeaza. Milioane de copii, in pericol. Care sunt diferentele intre simptomele date de gripa si cele de COVID-19

Vesti proaste inainte de inceperea scolii. Medicul Andreea Moldovan vine cu informatii noi, potrivit unui studiu american realizat pe copii. Din pacate, se pare ca odata cu declansarea gripei sezoniere, probabilitatea de a deosebi simptomele cauzate de aceasta si de COVID-19 este destul de mica sau aproape imposibila. Simptomele COVID-19 se identifica cu cele ale .

Cum se face vinul de casa. Care sunt etapele si regulile pe care trebuie sa le respecti

Vinul, fie ca este rosu sau alb, ramane bautura preferata a multor oameni. Vinul se transforma treptat din must intr-o bautura cu o aroma atat de gustoasa. Dar care sunt regulile si etapele pe care.

Adeverintele medicale, necesare doar elevilor care intra intr-un nou ciclu de invatamant si celor cu probleme medicale sau cu bolnavi in familie Anuntul Guvernului

Dupa controversele din ultimele zile si in urma avertismentelor medicilor de familie, Guvernul a transmis oficial vineri ca vor avea nevoie de adeverinta de intrare in colectivitate doar elevii care intra intr-un nou ciclu de invatamant. Profesorii care au boli cronice pot opta sa predea online Care este procedura - ministrul Sanatatii .

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

Mii de reclamatii ale soferilor impotriva marilor asiguratori RCA. Care sunt cele mai reclamate companii

Romanii au facut peste 8. 100 de reclamatii impotriva companiilor de asigurari auto, in trimestrul II al acestui an, arata datele publicate joi de Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF). Cele mai reclamate companii sunt Euroins si City Insurance.

Cele mai vechi obiceiuri de la nunti. De unde au aparut

Nuntile din zilele noastre s-au departat mult de la traditii, atat de mult incat romanii nici nu mai stiu cum aratau aceste evenimente inainte. Care sunt cele mai vechi obiceiuri la nunti si care a fost insemnatatea lor la inceputuri? Obiceiuri vechi la nunti Nuntile au ajuns din ce in ce mai mult la extreme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )