Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre intentia lui Florin Citu de a candida la sefia partidului: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre intentia lui Florin Citu de a candida la sefia partidului: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere (VIDEO)

Liderul PNL a vorbit, sambata, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului despre intentia premierului Florin Citu de a candida pentru o functie de conducere in cadrul formatiunii la. continuă pe B1

Orban, intrebat despre intentia lui Florin Citu de a candida la Congres: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, referitor la intentia premierului Florin Citu de a candida la Congres, ca orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere si anunta alegeri in toate organizatiile. Este un exercitiu democratic extrem de important in perioada care va urma, a afirmat Orban.

Ludovic Orban, despre bugetul pentru 2021: Nu ne putem comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Obiectivul este relansarea economica

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a oferit noi declaratii despre proiectul de buget pentru anul 2021, al coalitiei de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR. Proiectul de buget va fi facut public in cursul.

Ludovic Orban, despre adoptatea Mecanismului de Redresare si Rezilienta: Este un succes important pentru Romania si pentru Uniunea Europeana si pot spune ca am satisfactia datoriei 523;mplinite

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta aprobarea in plenul Parlamentului European a Mecanismului de Redresare si Rezilienta, in valoare de 672,5 miliarde de euro. Din acest buget, Romaniei ii revine suma de.

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2021: Este preferabil in Parlament sa fie un numar minim de amanedamente care sa nu afecteze gandirea bugetara

Presedintele Camerei Deputatilor a iferit cateva detalii despre bugetul pentru 2021, la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Biroului Politic National. Orban a fost intrebat daca PNL ar putea aduce.

Florin Citu, intrebat daca va candida la functia de presedinte al PNL: Sunt vicepresedinte al Partidului National Liberal, va dati seama, toti vrem sa candidam la Congres (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, Florin Citu a fost intrebat ce se va intampla cu salariile bugetarilor daca Guvernul va ramane in functie si in 2022 si daca Executivul intentioneaza sa.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Parlamentului European la Bruxelles. Au despre gestionarea pandemiei, vaccinarea anti-COVID si Planul National de Relansare si Rezilienta

Premierul Florin Citu se afla in vizita la Bruxelles, acolo unde a avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Cei au discutat despre principalele teme de pe agenda europeana, cu.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

Florin Citu, despre gratuitatea calatoriilor cu trenul pentru studenti: Se modifica si se revine la 50%. Eu nu vad un capat de tara

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de guvern, despre reducerea de 50% a studentilorla calatoriile cu trenul. Acesta a precizat caRomania trebuie sa urmeze exemplul.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu: Ministerele au bugete mai mari, dar vreau performanta. La rectificarea bugetara vom discuta cu mandatele pe masa Despre plafonarile de salarii si restructurarile din companiile de stat

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, se va discuta cu mandatele pe masa. Seful Guvernului a precizat ca a acceptat solicitarile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )