Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Ludovic Orban, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Va fi facuta in functiede categoriile de risc. Mai mult ca sigur, gratis

Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in platoul Digi24, despre planurile de vaccinarepe care le-a intocmit, pentru momentul cand vaccinul impotriva COVID-19 va fi gata si va ajunge si in.

Ludovic Orban, despre fondurile UE: Multe proceduri birocratice vin din mintea unor functionari romani. Unele institutii pun bete in roate altora

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, ca implementarea proiectelor cu fonduri europene a fost de multe ori ingreunata chiar de unii functionari romani. Seful Guvernul a mai sustinut ca de multe ori.

Ludovic Orban, despre carantinarea unor sectoare ale Capitalei: Obiectivul nostru este sa nu ajungem aici. Am solicitat o evaluare mai apropiata de realitate a numarului de oameni care traiesc in Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul autoritatilor este acela de a nu se ajunge la carantinarea unor sectoare ale Capitalei. Potrivit datelor transmise duminica, de Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban, despre afirmatiile lui Virgil Guran, legate de medicii de familie: Daca au fost declaratii nepotrivite, care i-au jignit, imi cer eu scuze Medicii de familie ar putea primi mai multi bani pentru implicarea in lupta anti-COVID

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)a cerut demiterea lui Virgil Guran, consilierul lui Ludovic Orban, in urma unor declaratii ale acestuia, potrivit carora medicii de familie ar trebui sa.

Ludovic Orban, despre tratarea acasa a pacientilor asimptomatici: Evaluarea starii de sanatate nu presupune numai analize (VIDEO)

Referitor la modificarile ce ar putea fi aduce la Legea 136, urmand ca eventual persoanele asimptomaptice sau cele care nu prezinta alte boli vor putea fi tratati la domiciliu, premierul Ludovic Orban a explicat,.

Orban: Locul lui Alexandru Rafila nu e in PSD. Cred ca a luat o decizie gresita

Premierul Ludovic Orban considera ca profesorului Alexandru Rafila de a se alatura PSD este una gresita, iar locul sau nu este in partidul lui Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban, despre cauzele cresterii numarului de cazuri COVID: Se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, dar pe primul loc sunt evenimentele private

Ludovic Orbana sustinut, joi seara, in platoul Digi24, canumarul mare de cazuri din ultimele saptamani se datoreaza faptului ca oamenii si-au reluat activitatile si nu respecta regulile.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

De ce s-a inscris Alexandru Rafila in PSD, de fapt. Mutarea lui nu mai e secreta acum

Prof. Dr. Alexandru Rafila este reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii in perioada mai 2012 ianuarie 2013. in prezent este seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si presedintele .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )